Festfirande!

När man fyller 20 ska det såklart firas! Så igår firade vi Charlotte! Det var jättekul, det var många som kom på festen som hon hade. Både flera från klassen och några av hennes andra kompisar! Det var roligt att träffa en massa nya människor :)
Efter några timmar, mitt i natten drog vi till utestället HUGO. Där dansade vi ett tag, det var mycket folk så det var också kul! Vid tre kände vi att det var dags att dra hem, väl hemma somnade jag på direkten! :)

Nu sitter jag och tittar på idol på TV4play, eftersom jag missade det igår! Visst var öppningsnumret bra? Jag blev jätteförvånad när Andreas skulle sjunga! Men det var jättebra tycker jag och låten är ju också jättebra!

Nu ska jag titta klart på idol och se vem som åker ut...

Idag är det ju halloween så ikväll är det maskerad på Trappan!

Kramisar!

Bra att vara i tid ;)

Ja, det är såklart bra att vara i tid. Jag är för det mesta i tid, jag hatar att komma försent, tycker det är jättepinsamt. Så jag är ofta på plats en stund innan, kanske en kvart eller tio minuter. Idag kom jag en timme tidigare till skolan, och det är väl lite för tidigt. Jag och en klasskompis trodde att vi började kvart över åtta, så vi var där tio över åtta. Vi tyckte att det var lite väl tomt, ingen av våra klasskamrater var där. Efter ett tag ringde vi en annan kompis och då fick vi reda på att vi började kvart över nio. Jätteirriterande, så dumt av oss att ta för givet att vi börjar kvart över åtta och inte titta på schemat.  Kändes surt att veta att man kunde sovit en timme till, jag som tyckte att det var jättesvårt att gå upp i morse. Men men, vi fick ta en morgonpromenad istället. Nästa gång tittar vi på schemat!

Igår slutade vi klockan tolv så då passade jag och fem tjejer till på att shoppa lite! Jag ville ha en ny klänning eller tunika som var lite annorlunda än de jag brukar köpa, alla mina tunikor är svarta, gråa eller mörklila. Först gick vi på HM och där hittade jag två klänningar varav en var guldig och en var grå. Men ingen av de passade tyckte jag. Sen gick vi till Lindex, och då började de andra prata om att jag skulle passa bra i rött, och efter en kort stund hittar Karro en jättefin röd klänning och frågade mig om jag vågade pröva den. Så jag testade och den var jättefin! Skulle nog aldrig provat den om jag var själv, men nu fick jag ju lite hjälp! Så den köpte jag! Nu har jag nått annorlunda i garderoben! :)

I går var jag också på ett jätteroligt pass på friskis, ett danspass. Det var två ledare, tjejer som höll i passet. Det var väldigt bra musik och varierande dansstilar, så det var jättekul! Det ska nu bli en tradition att jag går och dansar på onsdagar! :)

Kram!

Visade Norrköping för familjen!

Ja det gjorde jag idag! Både mamma, pappa, farmor och farfar kom och Malin var ju redan här, så det var jättekul! Jag visade först lägenheten, sen gick vi till mitt kårhus Trappan och skolan. På vägen dit gick vi förbi arbetsmuséet och då var vi ju tvugna att gå in tyckte alla som var över 40! Så vi lite yngre hade inget val... Men det fanns faktiskt en del roliga saker där. De hade t.ex. en utställning om uppfinningar som kvinnor hittat på och det var roligt att se!

Sen började vi bli hungriga så då gick vi till stan och satte oss på en restaurang och åt väldigt god mat! Det var jättetrevligt! När vi sen var mätta och de äldre och den yngste drack upp sitt kaffe började vi gå hemåt igen. När vi sen kom hem fikade vi, mamma hade bakat en jättegod kladdkaka. Det är inte så lätt att fika i min lägenhet, haha. Jag har bara fem stolar och vi var sex stycken, men om man använder sig av nattduksbordet så går det bra! Sen tog vi lite olika tallrikar och vek ut bordet så att alla fick plats och sen kunde vi fika! :)

Jag är jättenöjd med dagen, det har varit jättekul att få visa runt lite och att de kom och hälsade på!
Det känns dock lite tomt nu eftersom jag har haft folk här hela helgen men snart blir jag väl van igen! Imorgon är det ju skola så då träffar jag ju alla kompisar!
Ha det så bra!
Kram!

Systerhelg!

I frdags kom Malin hit till mig! Jag gick o mötte henne vid resecentrum. På vägen hem till min lilla lägenhet svängde vi förbi mataffären och köpte en massa käk inför helgen. Jag hade förslag på att vi skulle äta kräftpasta på fredagen och kyckling på lördagen. Malin hade ett annat förslag hon ville testa att göra fritatta, som är som omelett, hon hade ett recept med flera olika fritatta så vi bestämde oss för fritatta capricciosa. Senare på kvällen skulle vi testa detta då Malin tyckte att det var mer fredagsmys än kräftpasta. Resultatet blev lite konstigt, tänk er att blanda, ägg, tomater, mozzarella, skinka och kryddor och steka ihop det. Det blev rätt gott, men ingen fredagsrätt, snarare torsdag ;) Men trevligt hade vi och det gick ju bra att äta det ändå!
Sen satt vi i sängen och kollade på idol!

Igår blev det en shopping dag! Vi gick runt länge i affärer och köpte lite saker i alla fall, jag hittade en jättefin stickad tröja. när vi blev hungriga gick vi hem och åt fiskpinnar, det är det som är så bra att jag bara bor fem minuter från stan. Efter maten gick vi tillbaka och fortsatte att kika i affärer.
På kvällen tog vi sen en mysig promenad längs allén. Lördagsmiddagen blev kräftpasta, som jag hade tänkt.
Sen på kvällen var vi lite fjantiga, som vi i och för sig ofta är, så vi tittade på Hannah Montana the movie! Haha den var rätt bra, men vi är kanske lite för gamla! ;) Men roligt hade vi, vi fick flera skrattanfall och skojade mycket!

Dagarna har varit jättelyckade, vi har haft det jätteroligt och har redan bestämt att det här måste göras om!

Jag är jätteglad att du kom hit Malin och att du är en så fin lillasyster och vän! Älskar dig!

Kramar!

 


Tårar av sorg och glädje

Igår var det ju som sagt tenta, satt tre timmar och försökte skriva något bra och relevant till scenariot som vi fick. Det var rätt svårt, men jag gjorde mitt bästa. Och jag tror att det gick rätt bra, känns så i alla fall, så vi får väl se! Fick dock ont i nacken efter att ha stirrat ner på ett papper i flera timmar...
Efter tentan var jag helt slut och gick hem och åt lunch, lite senare ringde Karolina och frågade om jag ville hänga med och fika. Så vi var sex tjejer som satte oss på Espresso House och hade det mysigt, pratade och skrattade. Alla var sega och trötta efter tentan så det blev lite flummigt och mycket fjant, vilket var kul!

Idag var det sista träffen med basgruppen, det var bara en kort träff, vi fick skriva en utvärdering om hur vi tyckte att tentan gick, vilket var svårt. Sen pratade vi bara lite kort om kursen och sen fick vi gå. Men vi elever i gruppen ville inte säga hejdå än så vi gick och fikade och babblade på ett tag till! Men till slut var det dags och säga hejdå så det blev lite sorgligt och tråkigt och många hejdåkramar såklart!

När jag kom hem sen hade jag bara lust att lägga mig i sängen under en filt och kolla på en film, så det gjorde jag och jag fortsatte på det lite sorgliga temat. Så jag valde en film som var romantisk, bra och sorglig, så jag började såklart gråta, tårarna sprutade. Jag är väldigt känslig när det gäller filmer och tv-serier. Jag gråter ofta, om någon dör, om det är någon som gör slut, ett jobbigt farväl, ja alla sorgliga och jobbiga saker. Men jag kan också gråta över lyckliga och bra saker som händer, som när Kelly i Beverly Hills tar studenten och hennes pappa som hon inte sett på flera år sitter bland alla familjer. Då rulllar tårarna ner på både henne och mig. För några veckor sedan började jag gråta när jag kollade på en annan tv-serie, Sjunde Himlen (jag älskar tv-serier! Om ni inte redan visste det ;) då var det Lucys födelsedag, tror hon fyllde femton, och hennes pappa gav henne ett kort på honom och Lucy som bara var några timmar gammal. De båda började gråta, och det var ju så fint, så sa pappan en massa fina saker och att han älskade henne, och då började såklart jag också att gråta.
Så ja det händer ofta att jag sitter framför tv:n och grinar.

Jag är nog en riktig känslomänniska för det är inte bara filmer och tv-serier som får mig att gråta. Det kan såklart hända saker i det "riktiga livet" som får mig att gråta också. Om det händer något jobbigt, för mig eller någon i min närhet, då gråter jag. Men jag kan också gråta glädjetårar, för att jag blir berörd. Som när farmor och farfar gav mig farmor och farfar boken på min student, då blev jag alldeles chockad och rörd så då kom tårarna på en gång och jag fick inte fram ett ord. Det spelade ingen roll att hela huset var fullt av folk, utan jag börajde gråta ändå. En annan gång då det rullade ner glädjetårar på mina kinder var när jag skulle hålla ett litet tal till Hellis på hennes 35-årsdag och då blev det så mycket känslor så att tårarna kom fram, och det smittade av sig.
Ibland kan det också komma glädje och sorgtårar samtidigt, så var det när jag kom hem från min språkresa, då började jag att gråta så fort jag såg mamma, pappa, farmor och Hellis för att jag hade saknat de så mycket. Samtidigt var jag ledsen för att jag skulle säga hejdå till alla nya kompisar.

Nu blev det mycket känslor, men det känns som en sån dag!
Jag längtar jättemycket tills imorgon då Malin ska komma och vi ska ha en riktig myshelg!
Hoppas ni också får en bra helg!
Puss och kram!


Nervös!

Snart är det dax för min första tenta, bara några timmar kvar nu. Imorgon vid den här tiden har jag gjort tentan, jag hoppas att det känns bra då och att jag är nöjd. Tentan börjar halv nio imorgon och håller på i tre timmar. Känns lite läskigt, men jag försöker göra mitt bästa. Har pluggat mycket idag och tidigare också så förhoppningsvis kommer jag ihåg allt när jag sitter i provsalen imorgon.

Hoppas allt är bra med er, har ni bra väder? Här är det bara regn, regn, regn.

Kramis!

Grattis mamma!

Grattis, grattis, grattis!
Hoppas du haft en bra dag och att kvällen också blir bra!
Du är ett enormt stöd för mig, mamma, det känns så skönt att jag kan prata med dig och få tips och råd, känns alltid mycket bättre efteråt! Så har vi så roligt och mysigt tillsammans också. Du betyder så mycket för mig och jag är så glad att jag har dig som mamma, för för mig är du precis som en mamma ska vara!
Känns tråkigt att jag inte är där hos dig men vi träffades ju i helgen och det var väldigt roligt! Sen ses vi ju på söndag då ni kommer till mig. Ska bli så roligt, längtar dit!

Idag har vi haft den näst sista basgruppsträffen, känns lite sorgligt, jag trivs så bra i den här basgruppen. Det som är tråkigt är att alla inte går i min klass, en del pluggar t.om. i Linköping, så man kommer ju inte träffa de så ofta och det känns trist!

Kram!


Släktfirande!

Jag skulle ju överraska mamma i fredags och det gjorde jag!
När hon kom gömde jag mig i köket, pappa och mamma stod i hallen och pratade ett tag sen när hon gick in i köket så satt jag där vid köksbordet och sa hej! Haha hon blev jättechockad och det var roligt att se! :) Sen fick jag en jättestor kram!
Det blev ju som sagt ändrade planer i helgen. Men igår blev det en bra dag ändå!
Mamma och Malin skulle firas så alla i släkten kom, utom farmor och farfar som tyvärr inte kunde komma.
Det var mysigt, jag tycker alltid att det är kul att träffa min släkt! Då kan jag vara mig själv och ha roligt med alla!
Jag är, och har alltid varit en familjemänniska, därför är jag så glad jag träffar min släkt så ofta och att vi har en bra relation! Jag hoppas att jag själv kommer ha en lika stor och bra familj och släkt när jag blir äldre!
Så det blev en trevlig kväll igår, med trevligt sällskap, mycket prat, god mat och fina presenter till mamma och Malin. Vi barn, eller vad vi nu ska kalla oss, de flesta är ju inte barn längre, så vi kan säga kusiner. Så vi kusiner spelade "Vem blir prinsessa" okej att jag är fjantig, men det var inte mitt förslag det var Finas. Men så fjantig kan jag vara så att jag kan spela det med henne! Och de andra hängde på! Så vi satt där och tog på oss armband, ringar, halsband, örhängen i olika färger och tillsist kronan. Och den som vann var Filip! Han blev riktigt snygg! ;) Det var mysigt!

Idag har jag mest pluggat och åkt tillbaka hit till Norrköping, snart ska jag dricka te och kolla på Ensam mamma söker. Sen är det dags att sova och ladda för en ny vecka!

Kramar!


Det blev inte som vi tänkt...

...nej, det blev det tyvärr inte. Jag och Andrea hade bestämt sedan länge att hon skulle åka ner till mig idag och vara hos mig hela helgen! Jag skulle visa henne Norrköping, vi skulle färga hennes hår, ha myskväll o se på idol o sen gå ut imorgon o festa! Men imorse fick jag ett tråkigt samtal, Andrea är sjuk, har feber. Så himla tråkigt både hon och jag är jättearga på hennes feber, var den tvungen att komma just nu? Väldigt dålig tajming!
Så det blev tyvärr inte så, vi får ta det en annan helg, känns jättetråkigt, men det finns tyvärr inget att göra.

Så jag fick planera om, så klockan tolv när jag slutat gick jag hem och satte på datorn på en gång, jag hade tur för det gick ett tåg halv två och det fanns platser kvar, så då bokade jag såklart!
Oj, jag glömde säga vart tåget skulle gå, jo till London jag tänkte att jag åker dit istället!

Så nu är jag i London! Det regnar här som alltid, men annars är det bra!
Någon som gick på det?
Haha, nej jag är inte i London, men det skulle inte vara helt fel!
Jag är på ett annat ställe där det inte är så fel att vara heller, hemma såklart!!!
Men mamma vet inte om att jag är hemma, hon har inte kommit hem än så när hon kommer blir det en stor överraskning att jag är här! Ska bli kul att se hur hon regaerar!

Fick träffa farmor o farfar idag, det var mysigt! De var pappas chaufförer idag så jag mötte de på danderyds sjukhus och sen körde de hem oss!

Nej, nu måste jag sluta, för mamma kommer nog snart!
Ha det så bra!
Och krya på dig nu Andrea så att du blir frisker!
Kramisar <3

Ett val som betyder mycket

När man går i årskurs åtta blir man erbjuden att konfirmera sig inom svenska kyrkan. Man gör då ett val, antingen konfirmerar man sig och se vad det innebär eller så gör man det inte. För mig var valet ganska självklart för jag ville se vad det innebar att konfirmera sig. När Henrik och Nina, två personer från kyrkan kom och berättade mer om konfirmationen så blev jag ännu mer övertygad. Det lät ju jättekul att få åka på läger, träffa en massa nya människor och göra roliga saker tillsammans! Men jag ville helst inte konfirmera mig ensam, så jag fick med mig både Andrea och Bellan :)
Jag trodde ju innan att det skulle bli roligt och det blev det verkligen! På lägret lekte vi en massa roliga lekar, spelade teater, diskuterade intressanta ämnen och mycket mer!
Det som jag minns tydligast är den sista kvällen på lägret då var vi vid ett kalkstensbrott, där badade vi, grillade korv, sjöng och hade det jättemysigt!

Häftigt ställe va?

Konfirmationen som vi hade när vi var hemma igen, var rolig och dagen blev väldigt lyckad!Så när jag fick höra att det fanns en ledarutbildning som man kunde gå på för att själv bli ledare och få åka på fler roliga läger, anmälde jag mig!

Nu har det gått några år sen jag blev färdigutbildad konfirmandledare och jag har varit ledare en gång och matpersonal 3 gånger! Det är jättekul att vara både matpersonal och ledare, man träffar många roliga och snälla ungdomar och man får göra en massa roliga saker! Det som känns lite häftigt är att de som jag hade som ledare på mitt konfirmationsläger har jag nu jobbat med! Jag har lärt mig väldigt mycket av att vara ledare, att leda en grupp, hålla övningar, att planera, att laga mat för trettio personer mm. Att bo tillsammans med trettio personer på en lägergård och spendera tio dagar tillsammans är så himla roligt, man blir som en familj och man delar både skratt och tårar med varandra! Det blir förstås mycket bus, som i somras när vi skulle baka så gick en mjölpåse sönder och då blev det självklart mjölkrig!

 
Det mysigaste på läger tycker jag är kvällsandakterna, det blir sån gemenskap när man sitter i en ring i mörkret med många tända ljus, man sjunger sånger och lyssnar på olika berättelser och texter. Då trivs jag verkligen och jag blir så lycklig!

Jag är så himla glad att jag valde att konfirmera mig det har gett mig så mycket och på ett sätt förändrat mitt liv. För konfirmationen ledde till att jag blev ledare, varit på SKUM en massa gånger, varit på många roliga läger, fått flera jobb och träffat massa nya kompisar framförallt Andrea Fast. Vi träffades på ett läger när jag var matpersonal och hon ledare, vi blev bra vänner på direkten och sen dess har vi hållit ihop, och det är jag jätteglad över!
Valet att konfimera mig är ett av de bästa valen jag gjort i hela mitt liv!

Kramisar!
PS. det blev lite långt, men det är så himla kul att skriva om det här, väcker upp så många minnen! :) DS.


En mysig höstdag!


Igårkväll blev det en riktig tjejkväll med god mat, tv-tittande och framförallt massa snack till sent på kvällen, riktigt mysigt!

Idag har jag träffat Andrea igen! Det var jättekul att få träffa henne, det var så längde sen sist och jag har längtat väldigt mycket! Vi handlade, åt fattiga riddare, som Andrea har lärt mig att äta, hade aldrig ätit de innan hon bjöd mig på det! Det var smarrigt :) Sen tog vi en höstpromenadis!


Hösten är så fin tycker vi så vi ställde upp oss framför löven! :)
Skratttande tjejer vid höstlöven!

En söt Andrea bland höstlöven!
En söt Andrea gömmer sig lite...

Efter en härlig promenad lyxade vi till det med jordgubbar, glas och grönt te! Så gott!
Sen var det tyvärr dags att åka hem, var lite jobbigt att säga hejdå, men vi hörs o ses ju snart igen! :)

Innan jag tig tåget tillbaka hit till Norrköping åkte vi o hälsade på pappa, farfar kom också dit! Så det var roligt!
Så det blev en lyckad dag!
Nej, nu ska jag sova, men innan ska jag läsa En shoppaholic i New York, Disneyboken lämnade jag kvar hemma!
Natti, natti!

Några små ord...

Hej!
Det är skönt att vara hemma igen och träffa mamma, malin och pappa!
Igår åkte jag direkt till pappa, det var roligt att träffa honom och se att han var pigg!
Idag har Kicki kommit hit, mammas bästa vän! Vi har haft en mysig dag, vi åkte till Täby centrum och shoppade lite, sen åkte vi och hälsade på pappa! Nu ska vi snart äta en god middag!

Igår när jag skulle lägga mig märkte jag att jag glömt min bok i lägenheten, just nu läser jag en Shoppaholic i New York, en väldigt rolig bok, man skrattar verkligen när man läser den! Så det är ett tips! Men eftersom jag inte hade med mig den så kunde fick jag läsa något annat. Så jag kollade i Malins rum om hon hade något som går snabbt att läsa klart, vill ju inte börja på en till bok direkt, så högst upp i hyllan såg jag en Disneybok med korta sagor från olika disneyklassiker! Så jag, fjantig som jag är, tänkte att den är ju perfekt att läsa som godnatt saga! Så det gjorde jag, det är ju bra att ha barnasinnet kvar, eller hur? ;)

Så jag valde en saga som hette En annorlunda vänskap om hunden Molle och räven Micke, en gullig saga!
Före varje liten saga så står det några små ord som kan vara bra att tänka på och som jag tycker är väldigt fina, så jag tänkte dela med mig av några av dom!

En sann vän ställer upp i både med - och motgång
Ingenting är starkare än kärleken
Det allra bästa med en present är att någon tänkte på att ge den till dig
Det finns tillfällen då man måste gå vilse innan man kan finna en ny väg att följa
Följ dina egna drömmar - inte någon annans
Alla kvällar är underbara när du är tillsammans med den du älskar
Du kan inte förändra det förflutna, men du kan förbättra framtiden

Visst var de lite söta? Som små ordspråk som kan vara värda att tänka på!
Så även i en Disneybok kan det stå väldigt kloka saker som kan vara viktigt både för stora och små!
Ikväll ska jag nog också läsa i Disneyboken, och om ni tycker att jag är lite tokig och fjantig, så bjuder jag på det!
Sov så gott sen, för det kommer jag göra! :)


Ett delmål avklarat!

Japp idag slutförde min basgrupp ett delmål i kursen, vi lämnade in våran fältstudie om Hageby, en stadsdel här i Norrköping! Så det känns skönt att ha den gjord! Idag hade vi också ett seminarium om etik, vår grupp gjorde en teater om Agda, 87 år gammal som bor på ett åldersdomshem och hennes dotter Sofia har som krav att hon ska gå ut på en promenad minst tre gånger i veckan då Agda mår bättre av detta, det går vårdpersonalen med på och säger att de ska gå på promenad med Agda. En dag är det vårdpersonalen Petra som jobbar, hon frågar Agda om hon vill gå ut på promenad men Agda vill hellre sitta inne och lösa korsord och då låter Petra henne göra det.
Nästa dag jobbar vårdpersonalen Mikaela och hon frågar också Agda om hon vill gå på promenad men även denna gång säger Agda nej. Mikaela försöker då locka med att det är fint väder, de kan plocka blommor med mera, efter allt tjat går Agda med på en promenad.
När det gått en månad har Agda bara fått gå ut fyra gånger. När vi spelat klart teatern ställde vi en diskussionsfråga till de andra grupperna, hur de skulle göra om de var vårdpersonal. Skulle de låta Agda få som hon ville och sitta inne hela dagarna eller skulle de lyssna på dottern och ta med Agda ut på promenader då hon mår bättre av det, även fast hon inte vill gå ut och gå. Svårt va? Hur skulle ni göra?

I onsdags skrev jag ju att jag skulle kolla på Bonde söker fru och det gjorde jag! Jag hade 3 av 4 rätt på vilka jag trodde skulle gå vidare. Det var Thilde, Janne, Pecka pch Roger som gick vidare. Jag hade gissat på de tre första men trodde att bonden som hade en två-årig son skulle gå vidare istället för Roger. Så det tyckte jag var lite synd, men Roger bor ju på ljusterö, så på så sätt är det ju lite kul att han kom med! Thilde tycker jag verkar jättegullig och söt, det ska bli kul att följa henne och hennes killar. Janne är jätterolig, jag garvar av mycket som han säger, han har ju en jätteskön dialekt också! Så de två är nog mina favoriter än så länge! Sen så får vi se vilka jag tycker att de ska bli ihop med av de tolv tjejerna/killarna som de nu ska dejta! :)
Haha, känner mig lite nördig som lägger energi på och gissar vilka som ska vidare och vilka de kommer att dejta, men det blir mycket roligare att titta på det då! :)

Ikväll är det Idol som gäller, hoppas det blir kul!

Ska snart åka hem med tåget, var inte tänkt så från början men vill träffa pappa så ska åka till honom direkt när jag kommer till Stockholm!

Ha en bra helg!
Kramar

 


Dejta flera på en gång?

Halloj!
Idag när jag klockan ringde, 5.30 var jag väldigt trött, jag funderade på om jag kanske skulle skippa dagens föreläsningar, de flesta föreläsningarna har inte gett så mycket. Men jag gjorde ordning mig och tänkte gå... Sen fick jag ett sms av Mika där hon skrev att hon nog tänkte stanna hemma så då sa jag att jag också hade tänkt på det, så vi bestämde att vi gör så. Jag bytte om till pyamas igen och somnade om, tror jag bejövde sova, för nästa gång jag vaknade var klockan halv elva... oj oj, men sen har jag varit duktig! Jag har pluggat och tvättat!
Tror jag gjorde rätt i att skippa förläsningarna, jag har ju ändå pluggat till tentan!
Klockan fyra träffade jag Mika, vi fikade och handlade lite.

Nu tänkte jag plugga lite till och sen kolla på säsongstarten av Bonde söker fru!

Det är någonting som gör att jag tycker om sådanna datingsprogram, som Bonde söker fru och Ensam mamma söker! Tror det är för att jag gillar alla program med kärlek i, eller hur!?! Och så är det ju lite kul och se hur alla är och se hur de gör för att vinna bonden eller mamman. Undra hur det skulle vara att få dejta flera på en gång och sen få hem fyra killar som ska bo hos en och alla är där för att de vill träffa just dig! Väldigt häftigt, men samtidigt lite jobbigt och svårt också! En sak är säker, i min lilla etta nu skulle det aldrig få plats fyra killar! ;)

I Ensam mamma söker har jag redan mina favorit-killar som jag tycker mammorna ska välja ;)

Så får se om jag får några favoriter i kväll hos bönderna, känner jag mig själv rätt så får jag säkert det!

Nej, plugga var det jag skulle göra!

Ha det så bra!

Kramisar!

 


Grattis världens bästa syrra!

Stort grattis till dig, Malin!
Det var mysigt att jag fick vara med o gratta dig i morse via telefonen i alla fall!
Hoppas du haft en toppendag och att du får en bra kväll trots att inte alla är hemma!
Älskar dig, är så glad att vi står varandra så nära och att vi stöttar varandra och kan prata om allt! Vi skrattar ofta tillsammans och har kul ihop! Jag hoppas (vet) att vi alltid kommer ha bra kontakt och stå varandra nära!
Nu när jag inte bor hemma längre, så saknar jag dig jättemycket, jag saknar eftermiddagarna då det bara är du och jag hemma och vi pratar om dagen och hjälper varandra med pluggandet. Jag saknar när du kommer in till på kvällen och pratar om allt möjligt trots att mamma ropar att det är dags att sova! ;) Och så saknar jag de gånger du får värsta skrattanfallet (precis sånna som jag kan få) och är jättetokig och babblar på i hundranittio!
Men nu babblar vi mycket i telefonen istället och det är mysigt det med! Du betyder jättemycket för mig och det hoppas jag att du vet!
Så puss på dig min lilla lillskit! <3

Dans hela natten lång!

Helgen har varit riktigt bra!

I fredags hade jag en riktig slappar kväll, tog på mig myskläder och satte mig i sängen med en påse godis och kollade på tv! Självklart blev det idol först, min favorit är Erik, han sjunger grymt bra, dessutom ser han ju bra ut också :P Sen sappade jag runt lite o hittade en film på femman, Just like heaven, det var en riktig mysfilm, den var romantisk, sorglig och berörde, alltså en riktig Sofia-film!

Igår var det ju första kravallen, vi var några som träffades innan och fixade våra overaller, sydde på namnet och märken. De blev riktigt snygga! ;) Sen gick vi till Trappan där kravallen var, det var mycket folk och bra musik. Så det blev dans hela kvällen och en bra bit in på natten. Riktigt kul var det! :) När vi gick hem klockan halv tre var vi rejält trötta och fötterna värkte, men det var det värt! :)

Idag har jag babblat en massa i telefonen! Med mamma, pappa, Malin, Hellis, Andrea, Andrea, Linnea och Mika så telefonen har gått varm. Sen bestämde jag mig för att gå en promenad, så jag gick nånstans bara, jag hittar ju inte så bra än, men efter ett tag kom jag till en allé så då följde jag den o sen började jag känna igen mig så jag fortsatte att gå. Det var jätteskönt att bara gå o lyssna på musik i en timme och rensa tankarna lite!
Om ett tag kommer Joppan, Lina, Karin och Pelle hit och käkar pizza med mig! Får Joppan o Lina också se lägenhetn som deras föräldrar redan gjort! Ska bli kul att få lite sällskap till middagen, händer inte så ofta nu mera.

Till sist vill jag bara säga tack till mina fina vänner och familj som finns där för mig och bryr sig, har betytt så mycket att prata med några av er idag!
Stora kramar till er alla! :)

 

 


Silverpaljett-tyg!

Hallå hallå!
Nu var det ett tag sen sist, sorry sorry!
Det har varit mycket plugg o långa dar den här veckan, men samtidigt har det varit kul! :)
I onsdags var det bra och roliga föreläsningar. Sista föreläsaren var jättebra, hon pratade om biokemi. Hon är så härlig man skrattar jätteofta. Hon sa i början att hon var förskyld o så sa hon glatt: I natt är det första natten jag sov utan hostmedicin!!! Och det innebär... att jag inte sovit något alls... Så tokig! :P
I torsdags var vi ute på olika avdelningar på sjukhus, jag besökte en infektionavdelning, där de har massa läskiga och variga sår så vi får väl se hur jag klarar av det när jag ska praktisera där i december...

Igår arbetade vi i ssk-basgrupperna. SSK står för sjuksköterska för er som inte visste, det är därför vårt festeri heter SSKadat t.ex! Arbetet i basgruppen gick bra! Sen var vi några som hängde i en tygaffär ett tag för att hitta snygga tyger till våra overaller, jag bestämde mig för ett silverpaljett tyg, riktigt snyggt :P Sen gick vi vidare till Trappan, vårt kårhus, och köpte flera coola märken! :)
Så om några timmar ska vi träffas och klistra fast märkena och tyget som vi ska klippa ut till snygga bokstäver som bildar våra namn!
Sen är det kravall! Så då ska våra lila overaller på! :)

Det ska bli riktigt roligt!

Ha en bra helg!
Puss o kram! <3


RSS 2.0