Glad första advent!

Tjenare!
Tycker allt att det är lite svårt att få julkänsla när det är tio grader ute, blåser som bara den och ingen snö alls. Men den här helgen har jag nog ändå fått lite julkänslor. Igår var jag, Challe, Theresa och Karro i Söderköping och var på julmarknad, var väldigt mysigt att gå runt och titta på en massa julsaker och fina hemgjorda prylar och känna lukten av brända mandlar! Där hälsade vi även på Elin och fick se hennes fina blomsterbutik, så köpte mig en fin julstjärna!
När vi kände oss klara och skulle åka tillbaka till Norrköping så fick vi sällskap av Sofie som har gått i vår klass, det var roligt att träffa henne igen. Vi åkte och shoppade lite och handlade tacos, för sen bar det av hem till Mika på tacokväll som sen slutade med glögg och pepparkakor med ädelost, mums!

Så en mysig dag igår med julmarknad, glögg och pepparkakor plus att jag idag gjort julfint i lägenheten har gjort att det nu känns som att julen snart är här, så himla mysigt!

Nu står det två söta tomtar bredvid julstjärnan i min hylla :)

Längtar efter julen då jag får komma hem och umgås med familjen, släkten och vännerna i Berga!
Så glad första advent på er! :)


Känslor

Heeej!
Jag har, som ni säkert vet, väldigt lätt till tårar och är väldigt känslosam.
Så igårkväll när jag tittade på idol och temat var kärlek, blev jag väldigt berörd. Framförallt när Moa sjöng till sin storebror, hon gjorde det så otroligt bra och berörde verkligen. Var så kul att hon gick vidare, det förtjänade hon!
När jag satt och tittade och såg att Moas storebror grät, då började jag tänka på Malin och längta efter henne så otroligt mycket, skulle hon vara hemme så skulle jag bara ringt henne och sagt att hon betyder så mycket för mig.
Längtar efter att hon ska komma hem!

Andrea, julmust, kortspel och film!

Japp de fyra orden skulle kunna sammanfatta min helg, kanske :)
För Andrea har varit här i helgen och vi har haft en budgethelg tillsammans. Vi har ägnat oss åt kortspel, spelat mycket Hej knäckt vilket jag måste träna på då jag förlorade varje gång, men mycket skratt blev det. Vi har också sett på film, hyrde filmen "The life as we know it" vilket var en rolig, romantsik film, handlar om en liten flicka på ett år som förlorar sina föräldrar och då får gudföräldrarna vårdnaden om henne istället, men det är bara ett problem, dom hatar varandra! 
Vi har lagat mycket god mat, tacos, pannkakor och en jättegodsallad och så har vi druckit årets första julmust! :)

Sen hann vi med en promenad och att strosa runt i affärerna och se några av idolerna.
Tack för en rolig helg Andrea, har varit jättemysigt att haft dig här på besök!
Kram

En helg med Andrea!

Heej!
I helgen har jag haft Andrea på besök, vilket har varit jätteskoj! Hon kom i fredags och då blev det en kort tur på stan och sedan handlades det mat! Andrea bjöd mig på en god middag, pomme frites med löfbiffrullar, smarrigt!

När middagen var slut på tallrikarna och vi var klädda till fest så åkte vi spårvagn till Charlotte. Charlotte överraskade med supergoda hemgjorda Strawberrydaiquiri drinkar. Sedan kom Elin och Karro och det blev mycket snack och skratt! Senare på kvällen gick vi ut på Hugo där det var bra dansmusik och det blev en jätterolig utekväll, så tack tjejer!

Igår var vi lagom trötta och sov länge på morgonen, laddade upp med frallfrukost och smoothie och te. Jag gjorde en god hallonsmoothie medan Andrea gjorde en (enligt mig något annorlunda smoothie) med hallon, banan och oboy men hon tyckte att det var gött! ;) Sedan blev det lite shopping, både fina tröjor och jeans köptes. När det blev lite mörkare tog vi en promenad runt vattnet där det var upplyst, det var skönt att röra på sig.
På kvällen blev det myskväll med tacos och Så mycket bättre och filmen Yes man.

Idag har vi hann vi med en promenad och en fika innan Andrea åkte hem, har haft en jätterolig helg med dig, min underbara vän!
Kramar

Lunchat, shoppat och vart på bio!

Hej!
Denna helg har jag varit i Åkersberga, skönt att komma hem och träffa familjen och bara ta det lugnt. Men har inte bara slappat utan också hittat på roliga saker!
I lördags åt jag lunch med Jennifer och Sandra, det var jättekul att höra hur de har det och vad som hänt sen sist vi sågs. Även fast vi inte ses så ofta så är det jättroligt att vi håller kontakten!
På eftermiddagen åkte jag och Malin till Arninge och köpte skor, vi båda hittade ett par riktigt snygga dojjor! Sen åkte vi till farmor och farfar och fikade och babblade en massa. Det var jättemysigt att träffa dem och bara umgås :)
Igår blev det shopping med Andrea, vi åt lunch och sprang runt där i affärerna och hittade mysket fina saker! När vi kände oss nöjda och var några shoppingkassar rikare så såg vi på bio med hela hennes familj, det blev Tinitin! Filmen var riktigt bra, mycket bättre än vad jag trodde, blev imponerad av hur det kan se så äkta ut när fastän det inte är det!


Så snygg man är i 3D-brillor ;)

Ha det gött! Kramar

En ond ängel på halloween!

Heej!
I helgen var det ju halloween och på Trappan var det såklart haloweenfest! Så vi var åtta personer som satsade stort inför halloween och fixade häftiga kläder.
Min kväll började med att jag åt middag med Challe och Elin och sen började Challe sminka mig till en ond ängel, vilket hon hade en superbra idé till och resultatet blev riktigt häftigt!


Så här såg det ut, när Challe började fixa, först fick jag tejp så att det skulle bli en rak linje till min snygga mask!
Och resultatet blev.....

Snyggt va!? Notera det häftiga spindelnätet både på bänken och vid fläkten!
För när vi var klara hos Challe åkte vi till Mika och Anders för att ha förfest innan det var dags att dra till trappan :)

Hela tjejgänget, en avatar, Lady gaga, en grekisk gudinna, en gladiator, en ond ängel (som dock inte ser så ond ut på bilden) och en indian!
Det blev en väldigt rolig kväll och på trappan var alla utklädda vilket var superskoj! :D

RSS 2.0