Mysig dag i Viggan!

Heeeej!
Det är tidig morgon och jag sitter i soffan med en kopp te, vettekudden och filt runt om mig, ute snöregnar det och är mörkt. Hoppas dock att det blir lite kallare så att snön stannar kvar:)
I onsdags tog jag tåget hit till Åkersberga, det var jätteskönt att få komma hem och träffa familjen igen, var mer än en månad sen jag såg dem. Fick två bamsekramar från Malin, så mysigt! På eftermiddagen/kvällen blev det julklappshandling med mamma och Malin.
igår hade jag en heldag i Viggbyholm hos storesyrran och småkusinerna! Fick åka med pappa dit så först blev det en mysig fika med både Hellis och pappa, händer inte ofta att det bara är vi tre som sitter och fikar så det var roligt!

När pappa åkt till jobbet, tog Hellis på sig sin arbetsrock (alltså mysbrallor och munkjacka ;) och färgade mina ögonfransar, det blev väldigt fint! Sen blev det en kort promenad ner till stationen där vi åt lunch på lilla cafét som ligger där. När den goda lunchen var uppäten och det blivit mycket snack, både allvar och skoj så kom Malin och Fina med samma tåg, efter en liten titt i Barnens handelsbod tog vi sen en promenad hem igen. Väl hemma var det Malins tur att sätta sig i skönhetssalongen och bli fin:) Fina och jag gjorde sällskap och läste berättelser, supermysigt!

På kvällen hämtade Peter oss och vi åkte till Filles skola då han skulle ha teaterföreställning. Farmor och farfar var redan där. Teatern hette Tomten som blir modern och var riktigt rolig! Barnen var så duktiga och söta och Fille pratade högt och tydligt, som värsta skådisen:)

När teatern var slut och vi var de sista kvar, som vanligt! Blev det julfika med mattetävling och sen en fotbolssmatch mellan mig och Fille, skoj!

En jättemysig och rolig dag!
Kramar

Överraskningsfest!

Hej!
Louise i vår klass som vi umgåtts mycket med har varit borta i Kina i tre månader som utbytesstudent, hon kom tillbaka hit till Norrköping igår. Det var jätteroligt att se henne igen och få höra hur hon haft det och vilka stora skillnader som finns mellan här och där, både gällande mat och beteende men också inom sjukvården. Vi ville fira att hon var hemma igen, så på kvällen hade vi ordnat en överraskningsfest i Theresas och Louises lägenhet. Så när dem två hade gått till en restaurang för att äta middag, hade vi fått nycklarna till lägenheten så vi fixade bål, satte upp Välkommen hem! i stora färgglada bokstäver på väggen och pyntade med ballonger och serpentiner. Sen när de kom hem så hade vi släkt ner lägenheten, tagit in alla våra skor, jackor och väskor i vardagsrummet och stod tysta och förväntansfulla i vardagsrummet. När Louise sedan kom in till vardagsrummet ropade vi allihopa Välkommen hem! Det var så roligt att se hur förvånad och glad hon blev! Så det blev väldigt lyckat!

Kvällen fortsatte med mycket prat och skratt och sedan blev det musikquiz, vi blev uppdelade två och två och Karro och Charlotte ledde tävlingen. Mika och jag blev ett lag och vi fjantade oss och skrattade tillsammans med de andra och var lite beredda på att förlora. Men det blev tvärtom vi blev delad etta istället, så vi hade värsta teamworken!

 Det blev en jätterolig kväll och det är roligt att Louise är hemma hos oss igen!


RSS 2.0