Tjejkväll o släktträff!

I torsdags blev det en riktig härlig tjejkväll, Mika och jag tog med de andra tjejerna till Åkersberga och vi åt en trevlig middag och sen bar det iväg ut på stan! ;) 



Karro, Theresa, Mika, Challe och Louise glada i väntan på tåget!

Resten av helgen bestod av trevliga släktrträffar.

Tjocka släkten på restaurang och firar Pelle!

Egentligen skulle jag fira Andrea också på hennes födelsedag, men tyvärr sa kroppen ifrån men jag hoppas att du hade en toppenbra födelsedag bästa vän! <3

Oväntat besök två kvällar i rad!

Hej!
Nu är T4-tentan gjord, får se hur det går. Efter att ha suttit och skrivit i fyra timmar gick jag och Mika och Karro och köpte lunch och gick sen hem till Mika och satt på hennes balkong och åt, riktigt mysigt! Efter ett tag blev det lite kyligt så då gick vi in och började dra en massa skämt och skrattade väldigt mycket! Mika och Karro drack sitt eget bryggda kaffe som de lyckades fixa utan kaffebryggare, det gick tydligen jättebra med kaffe, kaffefilter, vatten, koppar och en sil!

I fredags ringde Mika och frågade om hon fick komma förbi och plugga med mig på kvällen då hennes pojkvän skulle få några kompisar på besök. Så vi åt middag och lyckades plugga lite i alla fall, sen tog vi en mysig kvällspromenad längs strömmen samtidigt som vi förhörde varandra om olika sjukdomar som kunde komma på tentan.

I lördags ringde Karro och frågade om hon fick komma och plugga med mig då hennes pojkvän skulle ha killkväll, så hon gjorde en repris av Mika vilket var kul. Vi var jätteduktiga och pluggade och hade telefonkontakt med Mika lite då och då för att hjälpa varandra med olika svårigheter som vi stötte på i pluggandet. Inte förrän klockan elva gav vi upp, blev lite förvånad att jag orkade plugga så sent på kvällen men det gick bättre än förväntat.

Så det blev två roliga kvällar med tjejerna som inte fick vara hemma, haha! Så vilken tur att man kan hälsa på Sofia och göra henne glad!! :)

En god och rolig pluggpaus!

Hej!
Ja det har jag haft idag, en ganska lång pluggpaus. Ja i allt pluggande till tentan är det skönt att få tänka och prata om annat ett tag. Så därför åkte jag, Challe och Mika till Karros nya fina hus, känns häftigt att hon och hennes pojkvän redan är villaägare trots så ung ålder, väldigt roligt är det tycker jag! Vi fick oss en rundtur i huset och en beskrivning av hur det skulle se ut efter renoveringen, spännande!
Sen blev det grillning, grillmästaren Challe fixade smarrigt kött och vi andra hjälptes åt med resten! Det var jätte härligt att sitta ute i deras söta trädgård och äta gott!

Coola brudarna Karro och Mika.


Njuter av solen och den goda maten! :) Till efterrätt blev det smarrig chokladkaka, mums!

En riktigt härlig dag med fina vänner!

Utflyttningsfest!

Igår kväll var det utflyttningsfest hos en kompis, det blev en riktig mysig kväll. Det enda som fanns kvar i lägenheten var en soffa, så de flesta av oss ca femton personer som var där satt på golvet. Ju senare det blev på kvällen desto mörkare blev det ute och också inne, då inte alla lampor var kvar. Men vad gjorde det? Det gick ju att lösa med stearinljus, kändes lite som att vi var på läger och satt runt en eld, för vi satt i en ring runt de brinnande ljusen, riktigt mysigt var det. Väldigt roligt att få träffa lite nya personer att snacka med!

Nu ska jag snart sätta mig på tåget hem till Åkersberga, är glad att det är fint väder ute och hoppas på det imorgon också då det är pokerrun!
När pappa och jag planerade inför pokerrunet i söndags, fick jag köra cadilacen i det fina vädret!

Det blev en rolig och mysig tur tillsammans med pappa! Tack <3

Kram

Ensamhet

Ensamhet. Det är bland det värsta som finns. Tänk att vara helt ensam och då menar jag inte ensam i ett rum eller i ett hus utan helt ensam. Inte ha någon familj eller några vänner, inte ha någon som bryr sig om dig. Ingen som frågar hur du mår, ingen som gör dig glad, ingen som tröstar, ingen att skratta med. Du är helt själv både i med och motgångar, och när du har nått ditt mål när du äntligen är framme då har du ingen att fira med, du är ensam.
Jag hoppas verkligen att ingen har det så, att alla har åtminstonde en person som de känner sig trygga med, som de kan skratta och gråta med och som finns där och stöttar. För ingen ska behöva vara ensam, ingen ska behöva känna sig ensam varken ner det går bra eller dåligt.

Tack mina fina vänner och min underbara familj och släkt för att ni finns!

En solig och rolig helg!

Heeej!
I helgen kom solen och värmen tillbaka och jag åkte hem och njöt av solen i Åkersberga.
På torsdagen och halva fredagen blev det mycket plugg, sen blev det lite shopping med mamma och Malin, köpte bland annat två par skor.- På kvällen var jag och Malin barnvakt åt Fina och Fille vilket var jätteroligt och det blev en väldigt lyckad kväll som avslutades med en mysig sagostund.
På lördagen efter en god frukost med retsamma Hellis, haha, tog jag och Malin tåget. Jag åkte till centrum och mötte Andrea, efter en liten tripp till henne köpte vi sedan lite smått och gott att ta med till kanalen där vi bara skulle slappa och sola! Så himla härligt var det, solen sken och vi satt och babblade och njöt i värmen.


En riktig härlig sommarbild!

Men trots värmen ville inte alla vara borfata! ;)

På kvällen kom farmor och farfar till oss och åt middag, jättemysigt var det och det blev mycket skratt!

Igår tog jag och pappa en liten tripp i Cadilacen och åkte öppet, så härligt! Vi förberedde inför Poker run som vi ska ha nästa söndag. Jag fick testa att köra cadilacen vilket var jättekul, klarade till och med att åka på två färjor.

Idag har det varit supervarm, så nya shortsen har varit på och lunchen i skolan blev utomhus! :D
Kramar

Känns väldigt fel...

Vad hände?
Om det hade varit en vecka kvar til julafton idag då hade jag blivit jätteglad.
Men inte nu. Våren firades in i lördags och jag spelade beachvolleyboll barfota med mina vänner och satt sedan ute och hade picknick. Vem kunde då ana att några dagar senare skulle man få skrapa av bilen för att kunna se genom fönsterrutan. Det snöar som bara den ute, det är stora snöflingor som kommer ner från himlen. Det känns lite ironiskt att träden har blommat ut och att det är grönt och fint ute och sen så täcks marken av ett vitt täcke.
Jag älskar snö men när det är vitt på marken den 4 maj då är det inte roligt längre!

RSS 2.0