Grattis farfar!

Grattis grattis världens bästa farfar!
Hoppas du haft en toppendag!

Min dag har varit bra, jag har varit o intervjuat en läkare på en vårdcentral! Han var väldigt trevlig så det gick väldigt bra! Sen hade vi basgruppsträff, börjar dra ihop sig nu tills fältstudien ska vara klar... så det känns lite jobbigt, men går nog bra. Har tränat step idag, det var väldigt kul, gillar det passet! :)

Imorgon kommer det bli en lång dag vi har föreläsningar från 9.20 till 17.00, suck. Måste hålla mig vaken bara! ;)

Puss o kram! <3

Äntligen!

Så fick jag träffa de där hemma!
I lördags var det en fullspeckad dag. Först var det klippning 8.45 sen var det bara hem o vända för då åkte vi till "hönshuset" och ordnade festen till farfar! Det var jättekul! Temat var vägar och vägskyltar! Så på borden låg en lång väg (svarta dukar med vita streck) och på vägen var det fint dukat med tallrikar, bestick o glas såklart men också namnvägskyltarna, rönnbär, ljus och massa små skyltar med 70 och farfar på. På väggarna hängde stora vägsyltar med 70, slirig körbana, en som spelar trumpet och en som sjunger! Vi gjorde verkligen jättefint! Vi var där från halv elva till två sen hem o byta om o sen tillbaka, efter ett tag sså kom alla gästerna. Vi som jobbade hade såklart reflexvästar på oss för att passa in i temat! Sen kom hedersgästerna i Hot Roden!
Varför såg så stolt och glad ut när han klev ur bilen och lyfte på den snygga cowboyhatten!

Sen blev det champangeskålar och tipspromenad. Till förrätten presenterade Hellis alla gästerna, farmor höll tal. Och jag o Malin höll tal. Jag var nervös innnan, men det gick bra!
Till varmrätten var det fler som höll tal av farfars polare. Helt plötsligt knackar någon på dörren och Selma kommer in! En tant i snygga kläder, hon pratar lite o sen kör hon ett jättebra medley med alla melodifestival vinnarna! Så himla bra!
Sen var det Allfors-släktens tur att underhålla så vi sjöng en sång om farfar! Den var jättebra och kul var det!
Till efterrätten blev det ännu mer tal och det var jättekul att höra att farfar är så omtyckt, blev lite rörd! Han är verkligen så himla mysig, snäll och omtänksam och det verkar alla tycka!

När middagen var uppäten blev det paketöppning och dans!
Det blev en väldigt lyckad fest och jag tror alla hade jättekul! :)

Igår träffade jag bästa vännen!
Det var jätte mysigt! Vi åt värsta goda mackorna, gick på promenad och pratade, pratade och pratade!
Det var så kul att träffa henne igen! Det kändes så skönt att trots att det var fem veckor sen vi sågs så var allt som vanligt, det kändes som att det bara hade gått två dagar! Och det var väldigt bra!
Fast det var väldigt jobbigt att säga hejdå... Men vi ska träffas snart igen! <3

Det enda dåliga med den här helgen var att jag missade Mikas 20-års fest som blev väldigt lyckad och att jag inte kunde träffa Andrea Fast då hon jobbade :(

Puss o kram!

De nya tjejerna!

När jag ska göra nått nytt på egen hand med människor som jag aldrig mött förut så är jag alltid så nervös och orolig innan. Det kan vara en språkresa, att börja gymnasiet eller som nu att börja på Linköpings universitet.
Det som jag är mest orolig för är om jag ska hitta några nya vänner som jag trivs med och kan vara mig själv med. Det värsta som kan hända tycker jag är att man ser att alla andra har någon som de kan prata med medan man själv står ensam och undrar om det alltid kommer vara så här?
Men den här gången hade jag inte behövt vara orolig, och jag var heller inte så orolig som jag brukar vara, för det tog bara tio minuter sen kom Mika fram till mig coh frågade om jag kom från Åkersberga och sen den dagen har vi hängt ihop. Vi har haft sån tur så vi hamnade i samma basgrupp. Så vi går alltid tillsammans till skolan, pluggar ibland ihop på eftermiddagarna och äter ibland middag tillsammans. Vilket är väldigt roligt!

Jag, Mika, Karro och Charlotte har blivit ett litet gäng. För några veckor sen så tog vi en söndagsfika på ett café. Vi hade jättekul, pratade och skrattade som bara den. Alla tittade på oss, och en del tyckte säkert att vi var jobbiga men det struntade vi i. Det känns så kul att jag hittat så fina vänner, man märker hur viktigt det är när man varken har familj eller sina "vanliga" vänner i närheten. Vännerna här blir som en familj som man umgås med väldigt ofta.
Innan föreläsningarna när man sitter o väntar på att den ska börja, så kan man ju sitta o titta på alla som är i salen och framföralt kolla in killarna. Förra fredagen pekade Charlotte och Karro ut en blond kille som såg bra ut, så han var vi nu lite koll på! I onsgads så var det en ny kille som vi kollade in, en mörkhårig den här gången...
Det är så roligt, Carlotte och jag, som är de enda singlarna i vårt gäng, retar varandra och pratar om killarna som vi sett! ;) Haha så roligt!
Vi fyra har redan en sån bra kontakt så vi retar varandra väldigt ofta och är taskiga mot varandra fast på skämt såklart, vilket är kul!

Som ni säkert märker så är jag väldigt glad över att jag hittat de här tjejerna o att vi trivs så bra ihop!
Nu ska jag snart ta tåget till Stockholm och sen möta Malin vid Mörby. Ska bli skönt att komma hem.
Imorgon är det party! farfars 70-årsfest! Blir nog väldigt kul!

Puss och kram!


Tredje världskriget

Hallå!
Dagens uppgift i skolan var att ha en kommunikationsövning med basgruppen.
Uppgiften var att tredje världskriget hade börjat och vi fick i uppgift att bestämma i vilken ordning 12 personer skulle få komma in i ett skyddsrum. Frågan var: Vilka är viktigast för att bygga upp den nya världen och kan samtidigt leva tillsammans i tre månader i ett skyddsrum?

Personerna var:

En 25-årig manlig homosexuell som är berömd pianist.

En 32-årig vacker kvinnlig arkitekt som är steril

En 16-årig prostituerad flicka som har rymt från en ungdomsvårdsskola

En 25-årig manlig polis som fått sparken för brutalitet

En 23-årig manlig invandrare som inte kan svenska och inte har någon utbildning
En 68-årig läkare, känd som rasist.
En 35-årig kvinna som levt på mentalsjukhus de senaste tio åren.
En 50-årig manlig präst
En 40-årig professor som har en idé om hur man skall bygga en bättre atombomb
En 38-årig hemmafru som har varit gift och skild fyra gånger
En 25-årig kvinnlig lärare i kemi och bilogi. Hon väger 100 kg och är ordförande i den Moderata ungdomsorganisationen på orten.

Som ni säkert förstår så var det inte det lättaste, men efter en timme hade vi diskuterat fram en lösning.

Efter skolan gick jag till friskis och tränade step. Ska försöka komma i gång nu, har köpt års-kort så det är en bra början! Passet var roligt, imorgon ska jag testa på ett danspass, får se hur det är!

Kramar


De små idéerna

Ibland kommer dom, det kan vara en person jag ser, en händelse, eller bara att jag har lite tid över att fundera. Ja de kan komma när som helst, de små idéerna till mina berättelser. Oftast vet jag bara början, eller kanske bara en liten händelse som ska vara med i berättelsen. Sen brukar jag komma på huvudpersonernas namn, vilket är svårt för jag brukar bara ha ett par namn på lager och många av de har jag redan använt.
Sen börjar jag skriva, ibland skriver jag klart historien på en timme, eller under en dag. Ibland så kan jag gå och fundera på berättelsen i flea veckor. Ibland så har jag den klar i huvudet men inte nedskriven på papper och sen när jag skriver den så brukar det ändras lite eller komma något nytt.
Man kan säga att det är min hobby att skriva. Jag har gjort det i flera år nu. Det går i perioder, ibland går det ett halvår från att jag har skrivit en berättelse till att jag skriver nästa.

Jag skrev min första berättelse när jag gick i åttan. Jag kom på idén till den när jag praoade på ett dagis och satt och vilade med barnen. Den hette Ensam och handlade om en tjej som förlorade sin bästa vän. De flesta av mina berättelser är sorgliga och handlar om döden på ett eller annat sätt. Ett annat huvudämne som jag skriver om är kärlek, både lycklig och olycklig.

Jag älskar att skriva, att drömma mig bort lite och glömma verkligheten för ett tag. Och sen ibland så tar jag fram min berättelse-pärm och läser alla eller några av dom igen. En del tycker jag är riktigt bra och är stolt över. Medan en del andra är rätt dåliga...

Igår när jag skulle sova så kom det en liten idé flygandes till mitt huvud och idag när jag satte mig vid datorn så blev det en hel berättelse med namnet vi finns här för dig. Den handlar om att man kan lita på sina vänner och att de stöttar dig och ger dig hjälp oavsett vad det gäller.

Jag är lyckligt lottat för jag har både underbara vänner och en jättefin familj och släkt som alltid finns där för mig, oavsett om jag behöver skratta eller gråta och det är jag oerhört glad över! <3

Hade bara lite lust att skriva av mig en stund, nu ska jag kila iväg till tvättstugan och ta hand om tvätten!
Kramisar!


Räddad från tråkigheterna!

Hej!
Igår var det ju en dagen efter dag, så jag var ganska trött. Jag bara slappade, kollade på tv och pluggade.
När jag hade pluggat klart en sista gång, lade jag ifrån mig böckerna och undrade vad jag skulle göra nu. Det finns inte direkt så mycket att göra i min lilla etta. Fem minuter senare fick jag ett sms från Lina som undrade om jag ville hänga med o käka pizza! Självklart sa jag ja, så det var bara att hoppa in i duschen, göra i ordning mig o sticka iväg till skvallertorget. Vi var fyra tjejer som åt på en pizzeria! Riktigt gott var det! :)

Sen gick jag, Edina och Kajsa hem till Kajsa och kollade på Shakespeare in love, det var mysigt! Innan vi sa hejdå så gick vi en liten promenad. Sen somande jag klockan tolv o var nöjd med dagen! :)

Hoppas allt är bra, saknar er där hemma!

Puss och kram!

 


Vattentornet!

Hallå hallå!
Igår var det som sagt grillfest med några i klassen!
Vi var hos en tjej som bor på ett dtudentboende som kallas vattentornet. Det ser ut som ett stort runt torn med 14 våningar. Det var väldigt fint och det bästa av allt var att taket var en egen utomhusvåning, där det fanns bord, grill och en jättefin utsikt över hela Norrköping!
Så där satt vi och åt god grillad mat, pratade, sjöng och skrattade! Riktigt kul var det, det blev flera sånger, bland annat en massa lambo! Träffade några nya  i klassen som jag inte sett förut så det var kul!
Vi satt där från klockan sju till tio och det blev kallare och kallare, så vi försökte värma oss av värmeljusen på bordet.
Efter tio så tröttnade vi på att frysa så vi tog en promenad till Trappan, vårt kårhus!
För att göra färden dit lite extra rolig så bjöd jag, Karolina och Madde på fantastisk sång! ;)
Det blev ett medley av Bumbibjörnarna, Trasdockorna, Luftens hjältar, Carola och Brittan! Haha, det var nog inte så populärt bland dom som hörde oss när vi gick på gatan! ;) Men kul var det!

När vi sen kom fram till Trappan så satt vi där ett tag och pratade, det var inte så mycket drag utan det var mest chill. Vi ville ju dansa så vi var fem tjejer och en kille som drog vidare till HUGO! Där var det party och dans som gällde!

Sen var vi lagom trötta, så då var det tack och godnatt! :)

Grillfest!

Hej!
Så skönt att veckan är över, nu är jag rejält trött...
Bengt gick inte vidare i idol igår men han sjöng inte så bra heller så det gjorde inget.
Däremot kom en av mina favoriter från förra året tillbaka, Rasmus. Han sjnger jättebra och ser bra ut!
Så han gick vidare!

Ikväll är det grillfest hos en i klassen och sen drar vi nog vidare!
Det ska bli riktigt kul!
Ska vila lite nu så att jag orkar vara igång ikväll!

Ha en toppenbra fredagskväll!
Puss och kram!

Skilda världar

Hallå igen!
Såg precis på TV4s hemsida att Bengt Dahlkivst, alltså Daniel från Tv-serien Skilda världar, som gick på 90-talet, ska vara med i idol ikväll. Tycker det är väldigt otippat, men jättekul! Jag får ju värsta flashbacks (eller hur man stavar) kollade alltid på den serien när jag var yngre.
Om det är nån av er som inte kollade på serien så handlade den om Sandra och Daniel som träffar varandra och blir tillsammans. Men sen så visar det sig att de är födda samma år, på samma dag. De får sedan reda på att de är tvillingar, men Daniel har bott med deras pappa hela livet och Sandra med deras mamma så de visste inte om varandra. Så det var ju bara att lägga ner kärleksförhållandet, och sen så händer ju en massa andra saker också såklart!

Daniel var min favorit i serien och jag tyckte han var väldigt snygg. Och han ser fortfarande bra ut!
Hoppas att han sjunger bra, skulle vara roligt om han gick vidare till Stockholm. Så ikväll kommer jag att hålla tummarna för honom när jag sitter i sängen och tittar!
Det som annars är bäst i idol tycker jag är juryn, de är så sköna. De bjuder verkligen på sig själva. De skojar mycket, både med sig själva och med de som söker. Också är ju Anders Bagge så himla snäll och kramar om alla!

Så ni kollar ikväll va? ;)
Kramisar!


Förändringar

Livet är rätt härligt! Eller hur? :)
Jag menar, för ett år sen hade jag precis börjat trean i Tibble. Jag hade ingen aning om vad jag ville bli. Utan då var det studentskivan och studenten som var högst upp på tankelistan. Ett halvår senare var det dags för både studentskivan och studenten och båda dagarna blev väldigt lyckade och roliga!
När jag tog studenten visste jag vad jag ville bli, men jag visste varken var eller när jag skulle börja plugga.
Och för två månader sen visste jag inte eller det.
Men nu så sitter jag här i lägenheten i Norrköping och ska klara mig på egen hand. Och det går faktiskt bra!
jag har träffat en massa nya människor och jag har redan lärt mig mycket som jag inte visste!

Om mindre än tre år är jag legitemerad sjuksköterska och vem vet tre år efter det är jag kanske barnmorska, distriktsjuksköterska eller ambulansförare?

Häftigt är det i alla fall att livet tar oss på olika vägar!

Nu ska jag gå till skolan och fortsätta på mina sjuksköterskestudier!
Ha en bra dag!
Puss och kram!


Tre föreläsningar

Hej! Föreläsningarna idag har varit väldigt bra och intressanta! På den första föreläsningen fick vi en del bra frågor att klura på som: När är man frisk och när är man sjuk?
Vad gör man om ett barn inte vill ta av sig kläderna när man ska undersöka honom eller henne?
Om ett barn ber dig att inte berätta något för hennes/hans föräldrar, vad gör du då?

På förläsningen nummer två var det en gubbe som pratade, det var kul för han lät precis som Ernst Kirchsteiger, så vem vet det kanske var hans tio år äldre bror? ;)

Under den sista föreläsningen som jag tyckte var den bästa så fick vi "följa med" in när en läkare träffar en patient. Det var två läkare som gjorde detta så att vi skulle få en insikt i hur det är att möta en patient, vad man bör göra och säga. Det var väldigt intressant och lärorikt!

Så det har varit en lyckad dag!
Puss och kram!

Lila overall!

Idag har det varken varit föreläsningar eller basgruppsträff. Men jag har haft mycket att göra ändå, handlat, städat, pluggat, både ensam och med Mika. Sen så har jag och Mika provat och beställt overaller idag! Alla studenter har en overall, och varje utbildning har en egen färg på overallen. Sjuksköterskornas färg är lila! Riktigt snygga ;)

Sen när vi har fått overallerna så får vi skriva vårt namn på högra benet med bokstäver som vi klippt ut ur tyg. Sen klistrar man också på massa märken som man köper från olika fetser och liknande! Och såklart får man skriva på den! Det finns lite regler om overallerna, märkena som du tycker om mest klistrar du på närmast hjärtat. Så de märket du tycker om minst får du sätta längst ner vid hälen. Sen så får du bara tvätta overallen en enda gång och det är efter invigningen av overallen. Om du verkligen måste tvätta den sen så får du bada eller duscha med den men inte tvätta!

Sen så kommer det roliga och det är kravallfesterna! Det är fester då det är krav på overall alltså kravall! Första kravallen för oss blir i oktober, det ser jag framemot!

Så det är mycket som är tokigt och roligt här på campus!
Puss och kram!

Ge inte upp!

Hej! Idag har vi arbetat i basgruppen hela dagen, från nio till tre. Det är mycket som ska göras, så det är väldigt intensivt, lite jobbigt, men det går rätt bra. Vid varje basgruppstillfälle så får vi ett nytt scenario som vi ska arbeta med, det är en text som vi läser och utgår ifrån. En av texterna handlade om en tjej som är ca trettio. Hon fick en stroke för ett eller flera år sedan. Hon förlorade talet och kunde inte längre skriva. Hon fick alltså börja om på ruta ett. Men tack vare sin positiva inställning, som att hon såg det som hänt som en andra chans istället för en motgång. Så är hon nu nästan tillbaka till den person som hon var innan stroken.

En annan person som vi läst om är en 45-årig man som föddes utan armar och ben. Trots att han har oddsen emot sig så lever han ett vanligt liv, med fru och tre barn. Han har skrivit boken Armlös, benlös men inte hopplös och titeln tycker jag säger väldigt mycket. Även fast det är svårt och det ser kanske inte ut som att du har de förutsättningarna som krävs för att lösa en uppgift, så kan du klara det ändå! Det gäller att inte ge upp. Den här mannen hoppar studsmatta varje dag och borstar tänderna på sina barn genom att hålla tandborsten mellan hakan och axeln. Det finns alltså en lösning till det mesta!

Jag blir så otroligt imponerad av sådana här personer som visar att inget är omöjligt, allt går om du kämpar och verkligen vill. Så även fast det kan vara förjävligt ibland och man känner att man har alldeles för mycket i skolan eller på jobbet, och allt bara känns skit. Så tar man sig ut ur det på något sätt ändå, för innerst inne vet man att man fixar det!
Så ge inte upp!

Hoppas ni haft en bra dag!
Puss och kram!

Titanic

Titanic är en av dom bästa filmerna som gjorts, tyckler jag i alla fall!
Jag älskar kärlekshistorier och Titanic är ju en klassiker i den genren.
Den är så himla bra gjord, jag blir alldeles glad av den, som när Jack och Rose dansar tillsammans på tredjeklassens fest!
Jag blir alldeles rörd och berörd när Jack räddar Rose från att ta självmord.
Och så börjar jag såklart att gråta när Jack dör på slutet av filmen, det är så sorgligt när han sjunker ner i havet, till botten alldeles kall och frusen...
Sen gråter jag ännu mer när man ser gamla tanten Rose ligga i sängen och sova och bredvid henne finns det en massa foton på saker hon har gjort i livet. Och alla saker hon gjort är saker som hon pratat med Jack om att de måste göra tillsammans när de lämnar Titanic.
Och sen fortsätter ju tårarna att rulla när eftertexterna kommer och låten My heart will go on spelas.

Jag har ett speciellt minne av Titanic som jag nog alltid kommer komma ihåg.
Det var dagen efter midsommarafton, tror det är tre år sen nu, jag och Andrea kände oss sega och ville bara sitta i soffan och käka chips och kola på film. Då är ju Titanic ett bra val eftersom då får man ju sitta i soffan och dega i nästan tre timmar! Vi satt där och mös, och när vi närmar oss slutet, när båten krockar, så kommer pappa upp och sätter sig på soffkanten. Efter ett tag så ser vi att det rullar en liten tår ner för pappas kind och vi frågar honom, gråter du? Han vänder sig lite bort, torkar snabbt bort tåren och säger tyst, nej, jag fick nått i ögat bara...
Så himla gulligt! Både jag och Andrea skrattade!

Jag, mamma, pappa, farmor och farfar var på en Titanicutställning på Djurgårn igår.
Det var en väldigt bra och intressant utställning om båten, passagerare som hade varit med, vissa föremål som fortfarande finns kvar från båten och givetvis vad som hände när Titanic krockade med isberget.
I en del av utställningen fick man känna sig som Rose, de hade nämligen byggt upp en gång med flera rum som föreställde första klass på båten. Den utställningen rekommenderar jag!



Sen gick vi runt i stan lite och avslutade kvällen med en god middag på Jensens!
Det var jättekul att träffa alla igen! När jag kom hem i fredags så fick jag en BAMSEKRAM av mamma och vi stod och kramades jättelänge!
Det var kul att hänga med de "äldre" i stan! Det är alltid mysigt att vara med farmor och farfar, är så glad att vi står varandra så nära! De var så nyfikna på hur jag har det och jag fick berätta en massa saker! De är så himla gulliga!
Puss o kram!


Godmorgon!

Jag hade ställt väckarklockan på 7.40 och så vaknar jag 7.15 och är jättepigg!
Så himla typiskt... Men men har jag ju tid att skriva här istället! :) Man får se det positivt, då blir allt mycket lättare!
Efter tre veckor här ska jag nu hem till lilla Åkersberga igen, känns lite konstigt men det ska bli kul!
Få träffa mamsen, papsen och lillskiten igen! :)
Om ni inte har varit i Norrköping så tycker jag att ni ska åka hit, dels för att hälsa på mig såklart! ;)
Men också för att det är en liten gullig stad, det är vatten och åar, forsar eller vad man ska kalla det på många ställen. Det är rättså bra shopping och det är en mysig stad helt enkelt! :)

Idag ska jag till Linköping på två föreläsningar, vi får åka dit typ två-tre gånger i veckan för att vara med på föreläsningarna. Så då åker vi med Campus-bussen dit!

Nej dags för frulle!

Ha en bra dag!
Puss och kram! <3

Mina fina vänner!

Halloj!

Hur skulle livet vara utan vänner?
Jag vet inte hur era liv skulle vara, men mitt skulle vara väldigt tomt, tråkigt och ensamt.
Det är så himla skönt att man kan ha vänner som man kan ringa till när som helst och prata om vad som helst!
Man kan både skratta så att man till slut har jätteont i magen och ligger på golvet! :P
Och gråta tills tårarna tar slut! Jag behöver verkligen det stödet av mina vänner som jag får!

När jag bestämde mig för att tacka ja till platsen på sjuksköterskeutbildningen och flytta till Norrköping så var det jättesvårt att säga "hejdå" till vännerna. Framförallt mina älsklingsflickor Andrea och Andrea som är de finaste vännerna i världen och som jag umgås jätteofta med!
Men även fast de är hemma i Åkersberga och att jag är i Norrköping så stöttar vi varandra och har lika kul ändå, fast över telefonen!

Titta bara på den här bloggen, jag menar hur snäll är inte Andrea som hjälper lilla mig som är så oteknisk och gör en superfin blogg till mig! Både hon och Andrea har tjatat på mig att jag ska skaffa en blogg, och så en dag fick jag ett sms av Andrea där det stod "NU ska jag göra en överraskningsblogg åt dig!" Och vips så gjorde hon det!
Och visst är den fin!?! Det är en typisk FIA blogg och namnet älskar jag!

En annan sak som jag älskar är att prata med Andrea MU i telefonen! Det är så kul och vi pratar på i hundranittio om allt och ingenting! Jag vet inte riktigt hur många gånger vi sa i söndags att nej nu ska vi lägga på... Men så pratade vi på i en halvtimme till! :D

Det är inte bara Andrea och Andrea som jag babblar med i telefonen. Jag pratar ju också såklart med mamma, pappa, Malin, farmor och farfar!
Också självklart med storesyrran, Hellis. Vi både pratar och sms:ar lite då och då. Vilket är jättemysigt och roligt!
Även fast det skiljer sisådär 17 år (fast frågar du Hellis så skiljer det fem) är vi ändå rätt lika och känns som riktiga polare! Det är jätteroligt och jag är så glad att vi har så bra kontakt, vi stöttar varandra och kan även skratta och ha roligt ihop!

Innan jag slutar skriva för idag så ska jag bara säga att nu ska jag försöka vara duktig o skriva här så ni alla kan ha lite koll på mig! :)
Jag har det iallafall jättebra här i Norrköping i min lilla lägenhet!
Vi har haft två veckors nollning med en massa skoj! Ölfest, fulsittning, finsittning, fångarna på campus, pyamasparty och en massa fina nya vänner!
Och jag är stolt lite stolt över mig själv för att jag är så duktig o sover själv på nätterna i mörkret!

Nej nu ska jag säga min standard fras "tack och hej!"
Så puss och kram och tack och hej!

Första inlägget.

Nu tar jag mig friheten att skriva första inlägget och välkomna Sofia till den här bloggen. Som det står så fixade jag bloggen till henne, med hjälp av min bror, så att hon kan skriva hur hon lever livet i Norrköping.
Jag saknar dig så mycket, men jag hoppas du har det bra och att vi ses snart!
Hoppas du tycker om färgerna och bloggen.
Massor av ryssar!!! <3 <3 <3!

RSS 2.0