Bästisarna i pulkabacken!

Heeej!
Nu är vi taggade för nyår här hos Andrea! Jag och Andrea har precis gjort färdigt våran efterrätt, citroner med hemmagjord glass det blir mumsigt!
För några dagar sedan gick Andrea och jag till Hackstabacken för att åka pulka. Det var vi och alla småbarn där men det var riktigt kul. Vi vågade ta oss enda upp till toppen och det gick fort ner sen vill jag lova! :D
Glada pulkafantaster!
Woho se upp i backen annars får du tusen hål i nacken!
Yeehaa Andrea kommer åkandes i värsta farten!
Vi ramlade lite några gånger men vad gör det när man bara blir lite snöig? :D
Nej nu ska jag återgå till nyårsfirandet!
GOTT NYTT ÅR!!!

10-årsbrunch

Hej!
Nu på förmiddagen har vi vart på brunch hos Fina som fyller tio år idag, hela släkten var samlad. Det var riktigt mysigt och smarrigt!

Ungdomsbordet

Födelsedagsbarnet som nu fyllde tvåsiffrigt, med tårtan som hon gjort alldeles själv!

Ska alldeles snart dra hemifrån o fira nyår. :)
Nu är det bara några timmar kvar på 2010 så gott slut önskar jag alla vänner! <3

Nyårshandling

Nu har jag nästan precis kommit hem, har ägnat större delen av eftermiddagen på ICA, precis som alla andra i Åkersberga. Jag har nämligen handlat med Andrea och Micke till morgondagens ståtliga middag! Ska bli så skoj!

Imorgon är det sista dagen på 2010, känns lite läskigt det har gått så himla fort tycker jag. Men det har varit ett väldigt bra år, om jag ska sammanfatta år 2010 med år så blir det nog så här:
Vänner, Familj, Malta, Turkiet, Plugg, Praktik, Roligheter, Sol, Bad och Norrköping!

Nu väntar 2011 får se hur det blir, hoppas såklart på det bästa!

Hoppas ni alla får en toppenbra nyårsafton imorgon. Min börjar med att fira en supersöt tioåring och äta brunch!

Kramisar!

Hejdåfest!

Hallå nu var det ett tag sen jag skrev men jag har njutit av mellandagarna.
I söndags var jag på Hejdåfest hos Andrea Fast för hon ska ta sitt pick och pack och flytta till Örebro för att plugga. Så roligt tycker jag, är så glad för hennes skull. Det var också väldigt kul på festen, vi blev väldigt många typ femton stycken gissar jag på. Skoj skoj :) 




I måndags åkte jag och Andrea pulka i Hackstabacken, det var vi och alla småungar haha. men vi hade jätteskoj. Andrea sa varje gång nu går vi lite högre upp så att vi får lite mer fart. Jag var lite rädd men det var faktiskt jättekul och vi vågade åka enda uppifrån.
Det var ju massor med snö så vi fick värsta glidet under pulkorna, wiho!

En annan som hittade lite snö fast här på tomten var Malin.


Härliga bilder va? Så mysigt med snö!

Då var det jul igen!

Hej!
Igår var det dopparedan och hela släkten var här!
På morgonen hade vi mysfrukost hela familjen och böt julklappar, jag fick bland annat en superbra kamera och Beverly Hills säsong 9.

Systrarna redo inför dagen!

Delar av släkten redo för promenad till pulkabacken!

Fjantarna Fina och Fille i varsin pulka mot pulkabacken. Vi hade jättekul i backen, det gick väldigt fort. Peter var snabbast i backen och farfar gjorde den fräckaste vurpan, haha. Sen blev det glögg och kakor vid sjön och pappa och Hellis började dra en massa Alla barnen historier, och vissa kunde aldrig sluta...

Efter att vi sett på Kalle Anka och hans vänner så kom tomten och i år var det en tomte av den sötare och yngre sorten. :)

Alla sitter och väntar på paketen!

Lite senare än vanligt blev det julmat, det var väldigt gott och trevligt.
Det blev en väldigt lyckad julafton, jättekul! :)
Kram

Kusingänget!

Hej igen!
Nu har Andrea tyvärr åkt hem, men vi har haft det jätteroligt tillsammans och det dröjer inte så länge tills vi ses igen :)
Som sagt så är det ju bara en vecka kvar till julafton, det ska bli jätteroligt. Längtar väldigt mycket, ska bli så mysigt att få ha en heldag med släkten. Mitt lilla kusingäng brukar nästan alltid reta varandra och skratta och ha kul. Här är några bilder på oss alla från när jag fyllde 20.

Smile to the camera!

Men vad hände nu? Storkusinerna omvandlades lite till knäppisar, haha.

Och vad hände nu? Alla kusinerna fotostrejkade!

Haha

Får se hur tokigt det blir på julafton, med vår släkt i närheten går man aldrig säker! ;)



Julklappsshopping och filmkväll!

Hej!
Nu är det bara vecka kvar till julafton, härligt! Därför var det nog bra att jag började mitt julklappshandlande igår, hittade några i alla fall. Jag och Andrea sprang runt i affärerna nästan hela dagen, skojigt var det. Vi tog en paus från shoppandet och åt lunch på Våffelmakeriet. Både matvåfflorna och efterrätten var väldigt smaskiga!



På kvällen såg vi på filmen Bröderna Karlsson den var riktigt bra. Jätterolig men lite stressande så jag och Andrea skrek till karaktärerna var dem skulle göra när det blev lite jobbigt, haha. Men slutet var så bra så jag var tvungen att spola tillbaka och se om sista scenen då tyckte Andrea att jag var knäpp, vilket jag inte riktigt förstår då om något är jättebra kan man väl få se det igen ;) Haha

Nu får jag sätta fart för Andrea är typ nästan klar så nu ska jag börja göra iordning mig jag med!
Kram

Vissa är väldigt tekniska, andra inte...

Hej!
I helgen har jag mina sista praktikdagar men jag är ledig idag och imorgon så jag har min helg nu istället! Så igår kom Andrea Fast hit och vi åt jättegod tacos och hade det mysigt. Som vanligt blev det väldigt mycket skratt och tokiga saker både sades och gjordes. Fast en sak är lite dåligt med att hon är här, haha, hon är så himla teknisk och det är inte jag (fast jag klarar mig bra ändå). Hon kommer på saker och fixar saker som känns så himla enkla när hon gör det och då känner jag mig lite dålig. Haha. Som t.ex. fixade hon klockan på micron som jag helt har struntat i för jag tycker att den micron är skitkonstig, men det tog två minuter så hade hon fixat det, plus hur man bestämmer hur länge det ska värmas. Jag kan väl bara säga grattis och tack till hon den där smartisen ;)
Sen fixade hon lite till, men det var så pinsamt enkelt så det får ni inte veta... Hihi.


Idag ska det bli julklappsshopping, har inte börjat handla julklappar än så det känns som att det är dags nu!
Kram

Lärt mig en massa saker på praktiken!

Hej!
Nu har det gått några dagar på praktiken och jag har fått göra saker som jag inte gjort förrut. T.ex. har jag satt kateter för första gången, det var inte så svårt som jag trodde. Har också haft inskrivningssamtal med en patient för första gången och sen fått dokumentera detta själv, kändes roligt och det gick väldigt bra! :)
För ett år sedan när jag gick i ettan och var ute på min första praktik tyckte jag att studenterna som gick i trean var jätteduktiga och blev väldigt imponerad av dem. Och nu är jag själv trea och kan det som de kunde då, så det känns jättekul. Nästa vecka kommer ettorna till vår avdelning och gör sin första praktik, så det ska bli roligt!

Hoppas ni har det bra i snö-Sverige!


Babbla, bra botemedel mot ensamhet

Heej!
När man bor själv i en lägenhet som jag gör, blir det mycket ensamtid, vilket kan vara skönt ibland men ibland är det riktigt långtråkigt och lite ensamt. Men det finns ett väldigt bra botemedel mot detta, vet inte om ni har hört talas om det. Men det finns tydligen något som kallas för telefon, och det är en riktigt smart grej :) Man kan prata med folk fast dem inte är i samma rum, eller inte ens i samma stad eller land, riktigt coolt. Så igår använde jag detta botemedel väldigt mycket. Först pratade jag med Malin i lite mer än en timme, sedan babblade jag med Andrea också i typ en timme. Och inte nog med det så snackade jag sen med mamma. Blev väldigt glad av alla roliga samtal!
Så igår kväll kände jag mig inte ett dugg ensam trots att det bara var jag i lägenheten, så den där telefonen får fem tummar upp!




Praktikhelg

Hallå!
Nu har jag inte skrivit på länge, men har haft tenta och sen praktik, så det har varit fullt upp. Hade praktik i fredgaskväll, igår och idag, så en helg full med praktik blev det. Det går bra på praktiken och det är roligt, får ha ansvar för två egna patienter, vilket är roligt samtidigft som det är mycket att ha koll på och ett stort ansvar.

Nu har det ju gått några dagar i december, men än har jag inte köpt en enda julklapp. Jag brukar vara rätt tidig med julklappshandlingen men inte i år tydligen. Men det är ju ett tag kvar till jul så några julklappar ska jag nog hinna handla ;)
Jag tycker det är jättekul att handla julklappar samtidigt som det är svårt att komma på vad man ska köpa och hitta rätt present, så att det blir personligt och att det passar personen som man köper till. Lite klurigt men väldigt roligt! :)


Kramar

RSS 2.0