Rolig helg med Malin!

Har haft en superrolig helg då Malin har varit här, lika tokig och rolig som vanligt - om inte ännu mer denna helg? :) Har skrattat hur mycket som helst!
Vi har pluggat, åtminstone lite... ;) Shoppat, tittat på Beverly hills såklart. I lördagskväll efter att ha ätit en smarrig middag, gick vi till en mysig bar och drack jättegoda drinkar, Strawberry daiquiri och Raspberry daiquiri, mums!

Igår tittade vi lite i affärer och fikade sedan på ett café vilket var väldigt trevligt! Malin skojade om saker som gjorde att jag skrattade hur mycket som helst haha, du är rolig du Syrran!
Så stort tack för att du kom hit och gjorde denna helg så otroligt rolig, ville inte att du skulle åka hem ju!
Puss o kram!

Jag vill inte vara någon annan än mig själv...

När jag lyssnar på en låt så lyssnar jag alltid på texten, för mig är det texten som är det viktiga i en låt och enligt mig finns det så många låtar som har helt otroliga texter, de är inte bara härliga sånger. Utan texterna betyder verkligen någonting och kan beröra. En av dessa låtar tycker jag är I don´t want to be. Refrengen i låten är verkligen tänkbar!

I don't want to be
Anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do
Is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms
Wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me

Att våga vara sig själv och inte vara någon annan, att hitta lugnet hos sig själv och att bara vara sig själv!
Visst har vi nog alla någongång tyckt att alla andra är så mycket bättre, men vi kan vi med. För vi alla kan och vi alla är så jäkla bra! Så kom ihåg don't be anything other than you!

När man var liten...

Ibland vill man bara vara liten igen, sitta i någons famn och bli tröstad, höra att allt kommer bli bra.
När man var liten var allt så mycket enklare, man hade inte samma hårda krav på sig och man kunde leka hur mycket man ville. När man var liten kunde det största problemet vara att man inte fick godis eller att ens favoritgodsedjur var borta.
Nu är allt inte lika simpelt längre, kraven på en ökar ju äldre man blir och det är inte lika mycket lek längre utan mer allvar. Men jag antar att dagarna gick upp och ner när man var liten också, precis som nu.
Vissa dagar är allt toppen och bra och andra dagar låter man en liten tår rinna ner för kinden utan egentligen någon större anledning. Men som sagt vissa dagar handlar allt bara om skratt och lek och andra dagar är det lite mer allvar.

Tittade i gamla fotoalbum och då hittade jag de här fina bilderna, söta va? :)

Pappa och jag på landet!

Trygg i mammas famn på Karin och Pelles bröllop!

Massagelyx!

Heeej!
Att få en härlig massage på en vanlig vardag är man inte bortskämd med, men igår lyxade både jag och Hellis till det och fick helkroppsmassage på en helt vanlig tisdag. Det var jättehärligt, höll nästan på att somna, skulle lätt kunna legat där en timme till och fått mer massage. När tiden sedan var slut och vi kände oss något nyvakna gick vi och åt lunch. Sedan strosade vi runt i stan och tittade på bebiskläder, så gulliga, Hellis köpte seda en fin body som present. Innan vi åkte hem blev det en smarrig fika på Espresso house.
Det blev en jättelyckad dag med min härliga låtsasstoresyrra ;)


Släktkalas och hundpromenad

I lördags åkte jag hem hit till Åkersberga, på kvällen blev det en mysig hemmakväll med mamma och pappa.
På eftermidaggen på söndagen firades Malin, mamma och farfar av hela släkten!



Vi hade inspirerats av hösten till dukningen på bordet som blev på snedden så att alla skulle få plats i samma rum!

Efter maten blev det paketöppning i soffan och sen blev det tårta!

Igår kom Andrea och lilla söta Ludde hit! Vi tog en promenad till Willys och Ludde skulle självklart se allt så han sicksackade fram framför oss :) Hemma igen färgade Andrea mitt hår, hon är värsta proffset på det nu! Ludde sprang runt och busade så vi lekte mycket med honom!

Sen blev han nyfiken och ställde sig vid fönstret och tittade ut.

Det blev en mysig dag med Andrea!

När mamma sen kom hem på kvällen spelade hon och jag Alfapet, när mna inte har Wordfeud som alla andra får man nöja sig med orginalet ;)

Vi va jätteduktiga fick med alla bokstäver utom Z!

Nu ska jag till stan och mysa med Hellis!


Make up store kväll!

Kvällen igår hade ett stort innehåll av glamour då vi var ett stort tjejgäng som gick till Vinkällaren där make up store hade ordnat med en häftig modeuppvisning. Det var m,ånga häftiga kläder som vi fick se och helt otroliga sminkningar, det var väldigt kul! Att kvällen dessutom bjöd på välkomsdrink och en lyxig goody bag var ett stort plus!


Innan vi drog till Vinkällaren firade vi Mika och blev bjudna på supergod mat och det blev en väldigt trevlig middag!
Kram


Syrran fyller 18!

Japp idag blir Malin vuxen, eller nja ett år äldre iaf, tror alltid hon kommer vara lite barnslig, precis som jag! :)
Men ett som är säkert är i alla fall att det inte är så långt kvar till vuxenlivet börjar och hon ska bestämma vad hon vill hitta på i livet! Ska bli så spännande att se vad du väljer Malin!
Älskar dig och längtar till lördag då vi ses! Och sen tycker jag att du får komma hit nån helg och så kan vi gå ut och dricka drinkar som du faktiskt får göra nu!

Kramar

Träningskänslan!

Hej!
Ni vet den där känslan som man får när man tränat, känslan av att man varit duktig och skönt att man nu med gott samvete kan slappa på kvällen. Den känslan har jag haft några gånger nu. För nu har jag börjat träna, var jättelänge sen jag gjorde det men nu sen några veckor tillbaka har jag och tjejerna köpt träningskort och har duktigt använt det. Så idag blev det en timmes träningspass på crosstrainern med Mika som sällkap. Har också testat på spinning, core och affro, riktigt roligt att hitta pass som passar en. Det är flera i klassen som har träningskort på samma ställe vilket såklart är skoj! Känns jätteskönt att komma igång med träningen igen.


Crosstrainer, jobbig men rolig träning!

RSS 2.0