Vad gör man när vädret sviker?

Igår var det en lång jobbdag, från klockan 12 till 22. men det gick bra, var lite trött när jag kom hem bara. Idag blir det jobb igen, fast från 15 till 22.
Jag undrar vart det fina sommarvädret tog vägen? Vi hade ju supervarmt, och sen så försvann det och så helt plötsligt känns det som höst. Trist.

När det är trist väder och när jag inte jobbar så kan ni ju gissa vad jag gör när jag har lite tid över... Gissat än? Ni hade säkert rätt! Kollat på Beverly Hills såklart! Det är säsong åtta som rullar på min tv den här sommaren, det är så sjukt bra. Fast vissa beter sig inte direkt som änglar, David snodde pengar från flickvännen Donna för att kunna rädda sin nattklubb och Brandon, som egentligen är typ världens bästa kille och är hur snäll och omtänksam som helst, skyddar allt och alla, får helt plötsligt en knäpp i huvudet och är otrogen mot Kelly. Idiot!
Tur att vissa vet hur man beter sig i alla fall, för Steve som förut var värsta partyprissen och playern har nu mognat och träffat Carly, en lite äldre tjej som har en 6-årig son. Steve blir som en pappa för den här lilla pojken och de är så söta tillsammans, han ställer upp för både Carly och sonen i vått och torrt och är en riktig gentleman, då smälter jag, ska ni veta och mina ögon är inte direkt torra, snyft!

Tyvärr är det väl så in the real life too, att alla gör misstag och inte alltid beter sig som änglar, vissa saker kan man nog förlåta, men vart går gränsen? kan man verkligen förlåta en partner som har varit otrogen? Kan man lita på en person som har gått bakom ens rygg och snott flera tusen från ens konto? Ja, svåra frågor som inte jag kan svara på, jag tror det beror på situationen och på de inblandade personerna. Men jag hoppas att ingen i min närhet behöver utsättas för sådana grova misstag och svek!

Medalj blev till kryckor

Nu var det ett tag sen jag skrev om sport, tror det sist var under vinter-OS, då gick det ju väldigt bra för Sverige. Tyvärr kan man inte säga likadant om friidrotts-EM som går nu i Barcelona. Det är många av de svenska idrottarna som har fått avstå från EM på grund av skador eller sjukdom. Vårt största hopp under EM var Linus Thörnblad i höjdhopp. Finalen var igår kväll. Mamma och jag satt klistrade framför tv:n. Linus klarar galant att hoppa över 2.23 och 2.26 men sen börajar det krångla, han hade redan efter det första hoppet på 2.23 fått ont i vänster lår. När han skulle hoppa på 2.29 så syns det att han har ont men han klarar tillslut även den höjden och blir superduperglad! Han gör allt för att inte tänka på smärtan, tar en voltaren, går runt och joggar lite smått för att hålla sig varm och hålla igång låret. Men det hjälper inte, det gör för ont i låret för att han ska kunna hoppa över 2.31, men sista hoppet som han gör är han väldigt nära men tyvärr så ramlar ribban ner i alla fall. Från att ha haft delad ledning åker han istället ned till en fjärdeplats. Dessa jävla fjärdeplatser, de är så himla tråkiga att få. Så tyvärr fick han ta emot ett par kryckor och hoppa ut från stadion, istället för att ta emot en medalj som han själv och hela svenska folket hoppats på.


Men Linus visade att han är en fighter, att han inte ger sig även fast det gör satans ont. Jag tycker det är imponerande att man trots smärtan gör flera hopp över två meter för att några minuter senare inte ens kan gå utan måste ta hjälp av kryckor. En enorm insats, och så hoppas jag att han får iordning sitt lår så att han nästa gång får stå på pallen istället för sidan om och luta sig mot ett par kryckor.


Fest på Tegel!

Igår vid åtta träffade jag Andrea utanför Ica då hon hade jobbat klart för kvällen. Sen gick vi till kanalen, till en brygga där Tom, David, Tobias och Tom redan satt. Vi satt där och pratade och drack cider, sen tog vi ersättningsbussen och tåget till Täby. Vi träffade Fredrik och hans flickvän Mikaela. Andrea och jag var super kissnödiga men vi lyckades ta oss in på Tegelbruket och lämna in väska och tröja i garderoben, sen sprang vi in på toa!
Det var väldigt mycket folk där, vi satt på uteserveringen och pratade och jag drack en god drink. Sen blev det dans och mer prat! Det var riktigt kul!

Vid två tog vi bussen hem, jag gick av vid busshållsplatsen uppe vid mig och gick sen hem, det gick bra inge problem.

Väl hemma somnade jag snabbt trött efter att ha varit vaken och igång i 21 timmar.
Idag är jag lite trött, men det är det helrt klart värt, för det var en väldigt rolig kväll!

Kram

En impuls-tripp till staden!

Igår jobbade jag, det gick bra, fick sluta tidigt, redan vid två. Mamma ringde och sa att hon var påväg till stan och att jag gärna fick möta henne där. Självklart ville jag det, så när jag slutat tog jag tåget in mot staden istället för ut till landet. Vi tittade i affärer, mamma letade efter en klänning till pappas kusins bröllop, men hon är lite kräsen hon (precis som jag men det behöver vi inte säga högt) så det blev ingen klänning. Jag däremot hittade födelsedagspresenter till några kompisar och sen köpte jag ett linne och ett duschdrapperi till mig själv!
Mamma och jag åt först glass, kulglass, jag tog brownieglass och lakritsglass, mums!  
Senare på eftermiddagen åt vi mat på ett café vi båda tog en väldigt god tacotallrik.

Det blev en väldigt mysig eftermiddag, bra idé av mamma att åka in till stan så där huxflux!

Idag har jag också jobbat, men imorgon är jag ledig så ikväll blir det utgång till Tegelbruket, ska ha min nya svarta klänning! Skoj!

Kramar

En promenad i den friska luften!

I går var det inte så bra väder här i Gottsunda, men det gjorde inget, var mest inne och röjde, lade ut annonser på blocket bland annat. Men på eftermiddagen tog jag en promenad. Det var väldigt skönt att bara gå, det är verkligen lantligt här, det finns grusvägar, stall, det luktar hästskit ibland och det är stora tomtar med stora eller små hus. Jättemysigt. Jag gick med musik i öronen och bara tänkte på allt och ingenting, lär fötterna tåga iväg och tankarna snurra. Superskönt att ta en paus och andas in frisk luft och njuta av livet. Härligt!

Idag har jag jobbat, det var lite jobbigt att gå upp i morse, men det gick bra, jobbdagen gick bra och dagen bara sprang iväg.

Nu på eftermiddagen har jag babblat med Andrea, lika roligt som vanligt! Vi har lite planer vi, som säkert blir jättebra!

Ha det gött!
Kramar

Lyssnade inte riktigt på texten.

Igår kom jag hem till mamma och pappa igen. Hade det jättebra hos farmor, det var väldigt mysigt, och vi pratade om en massa saker, både roliga och lite tyngre saker.
Men nu är jag som sagt hemma igen, och idag har vi röjt i lekstugan och i ett av rummen. Roligt tycker jag, det är kul att få slänga en massa saker, men det tycker inte alla, Malin och pappa vill så gärna spara saker, men den där är ju så fin, den där kan vara bra att ha... brukar de säga. Men mamma och jag slänger i smyg!

Jag måste berätta en rolig sak, som kanske några av er har sett. Salem al Fakir var med på Allsång på Skansen i tisdags. Då blev jag jätteglad, för han är verkligen superbra, så himla charmig och söt och en otrolig unik artist. Sen efter programmet, på Weballsången sjöng han en låt som hette I´m so happy. Då berättade han en liten rolig historia om den låten. Han hade spelat den på en spelning, och efteråt kom en tjej fram och frågade honom om hon kunde få noterna till den här låten, för hon ville ha den på sitt bröllop. Salem blev jätteglad och tyckte det var trevligt, men han blev också lite rädd, för den här låten ska man verkligen INTE ha på ett bröllop, sa Salem. Kolla bara på början av texten:

I´m so happy cause you are gone
You are gone it makes me happy
I thought this day would never come
When I could wave and say goodbye

Han har nog rätt i att man inte ska ha denna på sitt bröllop. Så det kan nog vara bra att lyssna på hela texten, haha. Men jag förstår att hon ville ha låten, för den är väldigt bra och lätt att sjunga med i, och den heter ju I´m so happy. Jag hoppas att hon ändrade låt.

Tänk om...

Tänk om man vore någon annan, tänk om man för en dag fick vara någon helt annan, vem skulle du då vara? En kändis? En familjemedlem? En person av det andra könet? En person som lever i något annat land?
Visst vore det häftigt att tänka någon annans tankar och se världen ur en annan persons vinkel.

Tänk om man kunde se sig själv från en annan persons ögon. Ibland skulle jag vilja höra vad andra personer tänker när de ser mig. Vad de får för bild av mig när de ser mig på stan, bussen eller jobbet. Fast allt vill man säkert inte få reda på...

Sen finns det en sak som vore kul och intressant att se, hur ens familj, vänner, arbetskamrater eller klasskompisar är när man inte själv är med. Hur beter de sig då? Det skulle vara roligt att få vara osynlig och se hur personer beter sig när jag inte är där.

Tänk om man levde ett helt annat liv, man kanske föddes som ett barn i Afrika eller föddes till prinsessa.

Tänk om...

Tänk om man satt på en balkong och åt en god fiskgratäng med sin farmor och hade det trevligt, det behöver jag inte tänka om, för det har jag nyss gjort, mysigt!

Några dagar hos farmor!

Idag har jag jobbat för tredje dagen den här veckan, det gick väldigt bra, hann till och med åka till Hellis och c/o på rasten, vilket var mysigt. Sen när jag jobbat färdigt kom farmor och mötte mig, sen gick vi 2,5:an i spåret, det var skönt, lagom varmt ute för en promenad. Det är skönt att det är så varmt ute, har suttit ute alla kvällar på balkongen och ätit middag.

Igår mötte farmor mig också efter jobbet, vi gick förbi en klädutförsäljning men hittade inget, på kvällen åt vi god mat, jordgubbar och kollade sen på Allsång på Skansen! :)

I måndags på kvällen blev vi bjudna på grillmiddag på Brötis, det var väldigft mysigt, roligt och gott. Fick smaka drinkar som Fina hade gjort iordning i sin gräshoppsbar (bara ett namn, det severades inga gräshoppor som tur var!), de har nämligen skaffat fem nya husdjur, gräshoppor. Inte så mysigt tycker jag, men det tycker visst Fina och Fille.
Fille och jag spelade fotboll på studsmattan, vi hade ett varsitt mål och det var verkligen jättekul att spela, var duktigare än vad jag trodde :P Fille var såklart jätteduktig, han är ju ett proffs på fotboll då han tränar ofta, kanske inte är så konstigt att han är så duktig, han har ju lite att brås på! Så jag trodde att han skulle slå mig i hästlängder, men det blev rätt jämnt! Vi hade väldigt roligt och Fille skrattade åt mig hur många gånger som helst, han tyckte nog inte att jag var så duktig, utan bara lite knäpp och rolig, som vanligt då!

Nu väntar vi på Lina som ska komma och sova här i natt, de har precis kommit hem från Tyskland!

Kramar

Inneboende denna vecka!

Japp, den här veckan är jag innneboende i Täby hos farmor, måste passa henne lite då farfar är bortrest! ;)
Vi har det så mysigt och roligt, ska snart till Brötis på middag, skoj!

Igår träffade jag Andrea, vi gjorde typ ingenting egentligen, bara slappade, åt och pratade! Men det är det som är så skönt när man träffar henne, att man inte behöver anstränga sig ett endaste dugg, vi har lika kul ändå! Så det var väldigt roligt!
Jag var modig, för till Andrea körde jag vår Hot Rod för första gången! Läskigt, men det gick bra och det var skoj :D
På kvällen åkte jag hit till farmor och åt en god middag ute på balkongen.

Idag har jag jobbat, första dagen på två veckor, så nu är det fyra veckors jobb som väntar, men det ska väl gå det med!

Kramar

Lika varmt hemma!

Det var rätt skönt att komma hem ändå, igår kväll kom farmor och farfar hit och vi åt och hade det mysigt tillsammans. Farfar fick en rolig keps av oss, en keps med propeller som ska kyla ner ansiktet och en liten grej som känner av solen och gör så att propellen börjar snurra när solen värmer, haha väldigt tokigt, men väldigt typiskt farfar så han fick en sån!
Idag har jag mest slappat, och röjt lite här hemma med mamma, har också plockat av alla vinbär från våran vinbärsbuske, blev ungefär fyra liter. Det är nästan lika varmt här som på Malta, inte lika fuktigt men det är bara skönt!

Nu tänkte jag avsluta med en kort berättelse som jag skrev förra året i januari. Den heter Nattliv

Jag klev upp ur sängen, öppnade garderoben och tog på mig min morgonrock. Jag tog ficklampan som låg på nattygsbordet och gick ut ur rummet. Medan jag gick ner för trappan hörde jag svaga snarkningar från de andra rummen. Väl nere i köket satte jag på vattenkokaren, tog fram te, honung och en kopp. När teet var klart, tog jag koppen med mig till vardagsrummet, satte mig i fåtöljen och tittade ut genom fönstret. Det var tyst och mörkt. Det enda som hördes var klockan som slog, det lilla ljus jag såg kom från utelamporna på gatorna och från ficklampan. Jag slängde blicken på klockan, tio i två. Det här var den bästa tiden på dygnet, när jag sitter själv i fåtöljen. På natten är det mycket lättare att leva än på dagen. Det finns ingen som skriker eller retas, ingen som säger vad jag ska göra och hur jag ska bete mig. Ingen kan kommentera hur jag ser ut eller vad jag har på mig. Här i min ensamhet får jag vara den jag vill vara, den jag är. Det är här jag samlar kraft för att orka med dagen, här är min frizon. Så länge dagarna är ett helvete så kommer jag gå upp på natten för att andas. På natten kan ingen stoppa mig, då är det jag som är bäst, jag som är starkast och har världens bästa självförtroende. Det är på natten livet leker, det är då jag är lycklig!


Sista dagen...

...är det idag, känns tråkigt att lämna Malta, jag trivs här det är både gammalt men samtidigt lite modernt. Det har varit väldigt mysigt och skönt att komma bort och bara få ta det lugnt! På ett sätt vill jag komma hem igen och träffa alla men ändå inte, för hemma väntar fyra veckors jobb, men det blir nog bra!
Idag har vi badat och slappat, nu ska vi snart iväg på sista middagen här på Malta, får se vad det blir för mat.

Så imorgon blir det hejdå Malta och hej Sverige. På kvällen imorgon kommer farmor och farfar på middag, det blir mysigt!

Hoppas ni har det bra!
Kramar

Blågrottor och fisk!

Heeeej!
Nu sitter jag i sängen, nöjd och glad efter ännu en heldag. Dagen började tidigt med att åka buss till den lilla staden Zurrieq där för övrigt Mästarnas mästare spelades in. Vid den staden eller byn kunde man gå ner till en kaj och sedan ta sig med en liten båt ut till flera fina grottor, som kallas blue grotto. Vi åkte in i grottorna och såg förutom en massa turkost vatten en krabba och att klipporna blev lila och orangea närmast vattenytan. Det var häftigt att se.
Därifrån åkte vi sedan buss till en motorväg där vi böt buss, det blev mycket bussåkande idag, vi kom sen till en fiskeby. Där letade vi efter en bra restaurang och hittade en trevlig fiskrestaurang med en väldigt rolig ägare som sa att han tyckte om svenskar! Där åt vi supergod fisk! Den godaste maten hittills! sen blev det buss igen till Valletta för en glasspaus och lite shoppande till pappa för en gångs skull, vi andra har redan shoppat en del! Sen tog vi bussen hem!



Igår kväll gick vi och köpte pizza som vi sedan tog med till stranden och åt medan solen gick ner. Det var väldigt mysigt och vi hade en fin utsikt då vi såg havet och horisonten!


Nu när vi varit här ett tag har man fått en blick av hur det är på Malta, så jag tänkte dela med mig av lite rolig och kanske onödig fakta!
På Malta finns det små små gator med beiga hus på vardera sida, dörrarna ligger väldigt tätt och är i olika färger. Dörrarna ligger precis vid trottoaren så rätt som det är kan du råka se in i ett vardagsrum där tv:n är på, eller nästan råka gå in i en gubbe eller tant som står utanför sin dörr och nyfiket tittar ut.
På Malta finns det fotspår ingjutna i betongen på trottoaren för att någon inte orkat vänta tills den har torkat. 
På Malta ligger restaurangernas uteservering på hela trottoaren så man måste gå igenom restaurangen för att komma fram.
På Malta är invånarna väldigt trevliga och hjälpsamma!
På Malta är efternamnet Borg lika vanligt som Andersson i Sverige, dock har vi inte träffat Kevin Borg än...
På Malta tutar bilförarna, om bilen framför saktar in för att se om det kommer bilar i en korsning, eller kör försiktigt. Däremot är det helt okej om bilen eller bussen framför stannar mitt i gatan för att prata med någon bekant.
På Malta tutar man innan varje korsning i de trånga kvarteren för att varna andra.
På Malta tutar bussarna för att se om passagerarna ska med, ska dem med måste de vinka, vi såg flera som snopna fick stå kvar när bussen åkte snabbt förbi.
På Malta är det bara turisterna som är ute och går mellan klockan 13 och 16 då solen är för stark, malteserna är hemma och tar siesta och tycker vi är knäppa som är ute i solen.
På Malta är bussarna gula och orangea, charmiga och från femtiotalet. Har du tur kan du till och med få höra femtiotalsmusik under resan.
På Malta om du beställer fisk kan du få in fiskarna på ett fat och sen välja vilken du vill ha!


Malin, jag flyger!

Jag flyger, Malin! ropar jag när vi hänger i varsin sele cirka trettio meter upp i luften, över havet. Vi har en superhäftig utsikt över bergen och stränder. det kittlar i magen och blåser svagt i håret, både Malin och jag ler och är helt upprymda. Jag sitter bakom Malin, vi hänger i ett rep som leder ner till en båt där pappa och båtföraren sitter. Bakom oss hänger en stor skärm, som fladdrar, det kallas parakiting.
Malin hade tjatat om att göra detta i flerä dagar, själv var jag inte lika övertygad, ville innerst inne, men vågade jag?
Det gjorde jag och jag ångrar inte att jag satt där uppe i luften med benen dinglandes, det var en superhäftig känlsa!!!


Flytväst och sele på!

Våran startbana, härifrån lyftes vi sedan sittandes upp till luften.




Här uppe flyger vi! Sedan landade vi säkert i vattnet och fick åka i båten den sista biten till stranden!
Efter det har vi varit på stranden hela dagen och solat och badat! Skönt :)


Igår tog vi en slappardag och gick inte ner till stan förrän fyra, vi tittade i lite affärer och åt senare på kvällen mat på en amerikansk restaurang. Det var lite roligt för det blev många kontraster, på vår restaurang satte de på brons VM-matchen klockan halv nio. På restaurangen bredvid till vänster spelades det musik av en violinist, vid hotellet till höger var det bröllop och alla var finklädda, så det var stor variation på ett litet område!



En liten bit ifrån restaurangen såg vi en myrmotorväg, den var väldigt lång och rolig att se!

Kramar

En dag i minibuss på Gozo

Ön Gozo, minibuss, privatchaufför + guide, sevärda platser, bad och värme har vår dag i stort sett bestått av idag. Vi åkte runt på ön Gozo med en mysig och charmig gubbe som guide i en minibuss. Vi stannade på flera olika platser under dagen, på några av ställena fick vi se kyrkor, andra fina utsikter eller badplatser. Vi var även inne i huvudstaden Victora där vi åt och kollade på den lilla lokala marknaden. Det har varit en väldigt rolig dag och det var rätt lagom att bli skjutsad runt till olika platser. Guiden var väldigt bra, både körde lugnt och kom med intressant info, han sa till och med at han tyckte att vi var en fin familj ;)



En cool syster, fotomodell nästa? ;)

Det enda dåliga med denna dag var att jag blev rädd för alla äckliga ödlor som man såg lite här och där!

Nu ska vi snart dra ner till stan och se om vi hittar något lämpligt att äta!
Trevlig fredagkväll!

The blue lagoon!

Hej!
Nu har det gått några dagar här i Malta, det är väldigt varmt och skönt, och vi har blivit bruna, eller snarare röda men förhoppningsvis bruna snart! Vi har varit i huvudstaden Valletta, man kan säga att det är som gamla stan i Stockholm, många små gator och trånga utrymmen och många söta små butiker. I Valletta fick vi en liten historialektion då vi såg en film på Malta experience. Det var lite intressant, och tro det eller ej men vi fick höra det på svenska!
På kvällen gick vi till partyområdet här, S:t Julian, vi hittade en häftig restaurang som heter Paparazzi, den hade en cool meny med filmtema! 



När vi var på väg till restaurangen såg vi den stora bildskärmen som visade en fotbollsmatch, vi hann se att det var Holland som vann!

Igår åkte vi på två båtturer först på en vanlig båttur med guide och det var väldigt tjusigt i Vallettas hamn! Sen blev det lunch och sedan en till båttur fast hälften av den resan var under vattnet,  båtens nedervåning, det blev som att snorkla fast utan att bli blöt, det var roligt.


Idag har vi åkt till den lilla ön Comino, när vi kom fram gjorde vi inte som de andra och lade oss på den närmsta stranden, som kallades den blå lagunen, nej vi gick så långt ifrån civilisationen man kan komma mitt ute i öknen. Men äventyrligt ska det vara, vi lyckades hitta det enda hotellet där vi åt lunch sen fortsatte vi vår upptäcktsfärd och hittade tillslut en mysig sandstrand med jättehärligt vatten. Efter många timmars solande och badande och att pappa hade testat sina nya och första par flippflopps, tro det eller ej, gick vi sedan till några klippor och badade i det turkosa vattnet, härligt!!!



Sen åkte vi en fin båttur hem. Bussresan hem var docik inte lika fin då busschauffören inte visste att bussar hade broms, utan han hade gasen i botten hela tiden och tutade istället för att bromsa, och vi var beredda med spypåsar, ush och fy!


Men vi överlevde resan och har nyss ätit en god middag ute på balkongen!
Kramar


Shopping, värme och pizza!

Hej!
Igår gick vi längst vattnet här i Silema på den andra sidan där vi inte hade gått förut. Vi gick in i några små affärer som fanns där, jag hittade äntligen ett par solglasögon som jag har letat efter, jag har råkat ta sönder mina favvoglasögon, så nu var jag tvungen att köpa ett nytt par. Vi gick vidare löngst vattnet och kom sedan fram till ett nyöppnat köpcenter, det blev lite kulturkrock eftersom köpcentret låg mitt bland de gamla husen och vattnet. Men det var ett bra köpcenter och vi shoppade en del, så det var nice! :D Bland annat så förenade vi nytta med nöje och köpte böcker på engelska, jag köpte shopaholic bökerna!


På kvällen åt vi på pizza på en stor restaurang som låg längst vattnet, det var jättemysigt att sitta ute i värmen och blicka ut över havet.

Det blir mycket skratt nä familjen Allfors äter middag, här mätta och belåtna efter de goda pizzorna!

Nu ska vi åka till huvudstaden Valletta!

En lång dag...

...blev det igår då vi gick upp redan klockan tre på morgonen, jag sov bara tre timmar och då var jag ändå den som sov flest timmar i familjen. Redan vid elva landade planet och vi var framme i Malta. Vi tog sedan taxi till vår fina lägenhet. Den är bara fem år gammal, så det är väldigt modernt och snyggt. Lägenhetens insid hänger inte riktigt ihop med lägenhetens utsida och de andra husen. Där är det väldigt gammaldags och beiget, beiget, beiget!
Vi utfoskade sedan lite och hittade i alla fall lite färger!

Herr Röd, fröken Grön och fröken Blå

Senare på dagen gick vi ner till havet och badade. Det finns inga sandstränder här utan det är stenstränder, men det är ändå rätt platt så det är skönt. Stranden, m man nu kan kalla det så, ligger precis vid staden och bilarna, så det r lite festligt. Det var väldigt skönt att bada, det var mitt första dopp för i år. Det var väldigt varmt och skönt i vattnet trots att det var havet vi badade i. Den enda nackdelen är att det ju är så himla salt.

Efter att vi badat och duschat av oss allt salt gick vi och åt, det blev pasta för mig!
På kvällen sen gick vi en promenad, det är väldigt fint överallt, en helt annan miljö än hemma, men häftigt!

Solen går ner redan vid halv niio här så det blir mörkt fort, men ändå varmt och skönt!
Här ser ni en lyxig restaurang som ligger precs vid vattnet.

I morse gick jag och Malin till en stor mataffär och handlade själva, det gick bra och var roligt. På vägen hem gick vi en annan väg än den vi gick dit, bara för att testa lite, det ledde till att det blev ett litet äventyr ;) Hihi vi bev väl lite vise kan man säga, men tack vare Malin kom vi hem igen till slut!

Kramar

Inte längre tonåring...

Nej, nu har det gått några dagar sen jag blev 20, fattar inte att jag har blivit så gammal, haha.
Det blev en jättebra födelsedag, blev väckt på morgonen av skönsången från mamma, pappa och Malin. Fick en massa fina saker, bland annat en resväska som kommer väl till användning under resorna till och från Norrköping. På dagen blev det sedan lite fixande till kvällen, då släkten och Andrea kom! Det var väldigt roligt, vi körde lite lekar och åt gott och hade det trevligt. Mamma och pappa hade till och med köpt champange som vi firade med. Sen var det dags för paketöppning och fick än en gång en massa paket som jag blev jätteglad för. 
Sent på kvällen satt sen jag, Malin och Andrea uppe och snackade och höll på med datorn. :)

(Bilder får komma senare, då jag inte hinner lägga in dom i datorn nu då jag egentligen packar...) 

Sen födelsedagen har jag haft fullt upp, varit i Norrtälje med Malin och mamma och shoppat. Jobbat i tre dagar, träffat Andrea Fast, vi kollade på filmen Prinsessa som var väldigt bra ttycker jag och fick sen många fina presenter av henne! :) 
Igår var jag och såg Linas konfirmationmusikal, som var väldigt bra. Blev imponerad av hur bra Lina sjöng, blev lite rörd och stolt! Idag är det den riktyiga konfirmationen, det blir kul! :) 

Imorgon bär det av till Malta, men ni får ha det så bra här hemma i Sverige! :) 

Kramar

RSS 2.0